9 најстаријих рођендана

Још једна година, други рођендан. Смешно како то функционише.

Данас сам се нашао да се сјећам о најслабијем – а ипак неуспјешном – поклону који сам икада добио:

Моја девојка је тада припремила разне десерте за банане, за које је знала да су ми омиљени. Нисам сигуран шта се десило, али свака од њих је била буквално неуобичајена. Осећала се грозно, али сам ценила искрена напора и, кроз нашу узајамну срамоту, ми смо се сатно смејали, једили свеже банане и пили чоколадни сируп из бочице.

Док нисам добио ништа специјално од било кога специјалног специјалног дана ове године, желио сам да чујем од људи који су то урадили. Питао сам: “Која је најромантичнија ствар коју вам је неко учинио за ваш рођендан?”

Прочитајте и бележите:

кассои bday

Ја сам на првом рођендану. Због чега се не смејем? Нема банана у том колачу.

Јазмин:

Дечко ми је једном купио Н64 на еБаиу. Када сам био дете, нисмо имали новац за конзоле за видео игрице, па сам одрасла да се играла у кућама својих пријатеља, али никада нисам имала своје. Знао је ово и учинио све моје сјеме из дјетињства остварио са поклонима од 90 година. Борио сам се суза на љубазном, сентименталном гесту, а онда сам наставио да пуцам у дупе Супер Смасх Брос.

Јен:

Ове године мој дечко ме је изненадио вечером из Флиинг Бисцуит-мог омиљеног ресторана – што је било помало, с обзиром да је Флиинг Б у АТЛ-у и да смо сви у АТКС-у (Аустин, Тексас).

Рекао ми је да будем спреман у 8, а када сам се појавио у његовом стану, на вратима је био знак за летећи бисквит, а унутра је било ширење бисквита, бијеле цхеддарије и брескве од брескве с свежим јагодама и цвјетовима. Он је наручио Кухињску књигу Флиинг Бисцуит и направио ми омиљену храну. Непотребно је рећи да ме је одскочио и уздрмао (не неуобичајено) и био је још изненађен када је све окусило како је дошло право из Атланте.

Иан:

Моја девојка из седмог разреда украла ми је колоњску од Рите-Аид-а!

Сарах:

У поноћ на мој рођендан ове године, управо како је сат имао 12 година, добио сам текст од момка са којим сам проводио време.

Питао је да ли сам те ноћи знао за метеорски туш. Рекао сам му да јесам, али нисам имао никога са ким би то гледао. Упознали смо се у мом стану и ушли у парк у 1 А.М., пратећи стазе до великог отвореног поља. Имали смо први пољубац који лежи под десетинама звезда пуцања.

Можда није било намерно, али то је било најбоље изненађење за рођендан! (И сада је мој дечко.)

Зина:

Мој дечко је купио мини-нотебоок и написао 100 разлога зашто те волим. Неки су били смешни, неки су били озбиљни. Све су биле истините.

Степхание:

Мој муж ме је изненадио путовањем у Чикаго, где смо отишли ​​у Схедд Акуариум и видјели Укроћена горопад у Шекспирском театру на морском пиру.

Апсолутни најуспешнији део путовања био је када смо отишли ​​на локално место на доручак (ухваћени тип места – корак корак од брзе хране, али са много бољих опција). Док сам зграбио сто, отишао је да нам донесе храну. Када сам се окренуо да га таласам према нашем столу, добио сам дивно изненађење: Спаковао је једну рођенданску свећу и био је у муфу за доручак. Плакала сам. То су мале ствари.

Јое:

Прошлог лета када сам напунио 24 године, моја девојка ми је дала 24 рођенданске картице – по један за сваки сат дана.

Њихов садржај се кретао од глупог и бесмисленог до озбиљног и романтичног, а све између. У бар једном од њих, једноставно је нацртала цртани филм; у другима је написала неколико параграфа или чак морала наставити своје мисли на следећој картици када је нестала из свемира. Неки од њих су ме хистерично насмејали, други су ме натерали да срушим мало.

Сваки од њих био је смислен и искрен, и било је јасно да је створила невероватну количину времена и помислила да их на неки начин направи посебним. Дала ми је прву карту у поноћ и обележила је сваку коверту са одређеним сатом дана, тако да сам (теоретски) могао да отворим један сат сваког сата за цео дан.

Био је тако јединствен начин да се каже срећан рођендан, и ефикасно је максимизирао време које сам провела осећао и волио важан за мој рођендан тако што сам га проширио преко 24 сата.

Јулијан:

Цхрис Роцк карте. Нисам сигуран колико је то “романтично”, али ја нисам неко ко генерално жели пуно материјалних ствари, тако да је ишло изнад и шире у смислу проналаска начина да ми набави нешто што нисам знао да сам желео , али испада да сам стварно желео.

Катие:

На последњем рођендану, пробудила сам се да пронађем свог дечка. Била сам стварно љута … док нисам отворила врата и видјела како је мој апартман украшен жицама и пронашао напомену на мојим вратима која се показала као знак.

Оно што је следило био је лов на чувара око мог комшилука. Свака станица имала је нови појам и поклон (послао ме је у Старбуцкс и добио бесплатну кафу и доручак с следећим појмом, Аппле Сторе и добио иТунес поклон карту с следећим појмом, салоном и добио мани-педи са следећи појам, филмски биоскоп и добио поклон карту са следећим појмом, итд.). Последњи траг довезао ме до Имагине плака у Централ Парку, гдје сам га нашао букетом цвијећа.

Био је прилично фантастичан рођендан.

__ Која је најромантичнија ствар коју је неко направио за вас на рођендан? Или обрнуто? __

Ссылка на основную публикацию
2019