5 Одлични начини да побегне од Божанског датума

Постоји само толико тога што можете да кажете о особи из свог онлине профила за догађаје – а док не заиста упознате некога, чак и стварни сусрет је нека врста коцкања. Без обзира колико је тежак процес селекције када померате лево и десно, у неком тренутку морате да завршите на састанку са неким кога стварно не желите да будете са.

Шта онда? Са једне стране, не дугујете ближњем странцу своје време – поготово ако су рекли или учинили нешто што је за вас, прекршилац посла. Са друге стране, вероватно вам се не би допало да је ваш датум управо и одбио. Према мишљењу психолога, тренера за догађаје и стручњака за односе са Др. Паулетте Схерманом, одговарајући одговор ће се разликовати на основу чега је тачно ваше питање са вашим датумом. Неке ситуације позивају на тактове, док друге само захтевају да се извините одавде.

Како кажеш који је то? Настави да читаш.

Ако су савршено фини, али имаш нулту хемију

Ова врста је срање. Ако је случај да нема ничега погрешно Са вашим датумом, пер се, једноставно не осећате то, вероватно би требали урадити вљудну ствар и видјети га. То је рекао: не морате се осећати лоше што ћете брзо напустити: Шерман препоручује да га држите 40 минута или једно пиће, шта год се прво десило.

Ако вам отежавају излазак из љубави

Ако не можете наћи љубазан начин да се извучете из разговора, или су гадни што вас задржавају тамо, Шерман вам предлаже да кажете нешто попут тога зашто вам треба следећег дана бити супер рано, имате породицу која борави ти, или упознаш старог пријатеља и не можеш отказати. Поставите тврди рок изван ваших руку као изговор и придржавајте се тога.

Ако се осећате несигурно

У овом случају, треба учинити све што се осећа исправно. Ако вам датум чини неугодним и не осјећате се добро, изађите из неколико скривених рутама за бекство. Можете се упутити у купатило и написати пријатеља да позове или дође доћи до вас, или можете да користите апликацију Бад Дате Ресцуе да бисте добили лажни телефонски позив ако желите добар изговор у штапићу. Неки барци имају и кодове као што су “Ангела”, “анђелски шут” или “на леду” који ће позвати помоћ од особља – сазнати да ли је онај коме имате истоветан. Али, ако се осећате заиста престрашеним – а нисте на јавном месту – не осећате се лоше што сте позвали полицију.

Ако добију погрешну идеју

Ако не мислите да ствари иду добро, али изгледа да ваш датум мисли да јесте, побрините се да ваш језик тела даје јасну платонску вибрацију како би их лако спустио. Задржите разговор и избегавајте одлазак заједно. Ако то им не даје знак, руковање на крају би требало то учинити.

Ако те поново питају, и знаш да је то дефинитивно

Буди искрен буди искрена. Шерман препоручује нешто попут: “Изгледаш као [сјајна] особа, али мислим да нисмо уједно”. Такву скрипту можете користити и преко текста ако вас неколико дана касније упитају. Ако ништа не кажу о томе да се опет саставите, слободно останите тихи по том питању. На крају крајева, то није двоструко ако се то дешава узајамно.

Ссылка на основную публикацию
2019