5 начина да преживите дугу вожњу аутомобилом са својим момцима

Прошле седмице, изгубио сам девиншку са путним путовањима са мом дечком. Без бројања породичних одмора, никада нисам провео толико времена на путу – а прије сам никад нисам путовао са својим момком (или неким човјеком, за то)! Па, како то функционише?

Прилично добро, мислим! 1100 миља и три државе касније, нисмо се убијали нити провели 1099 километара преплавили, тако да је то у мојој књизи. Док ћу те поштедети дивне даме приче о богатствима откривеним у ободу за одмор на цестама, ја воља дајеш мој најбољи савјет за преживљавање своје дугачке вожње колима са својим момком.

0327 road trip guy in car sm

Ево вожње Ц, негде у средини Јужне Каролине. Ставио сам његов омиљени рекорд, па се он искочио у нашем изнајмљивачу аутомобила.

1. Пре-организујте свој избор забаве.

Пре него што смо изашли, одабрали смо аудиобоок који смо желели да слушамо за дуже стазе наше вожње. Такође смо унапред расправљали о неким евиденцијама које смо обојица желели да чујемо, па смо избјегли тугу рата који може бити забава током лета, тако да се говори.

2. Нађите наоружани унутрашњом шалом.

Нема избегавања – недостатак спавања и одговарајућа ножна просторија може учинити чак и најсрећнију особу мало гробу. Ако ствари почну мало напето, ослањати се на унутрашњу шалу да би прекинули напетост. Наш? Смешна реч коју сам случајно избацила у било које време било да смо се мало осећали. Чудесно, успело је.

3. Да ваше купатило заустави стратешки.

Још један неочекивани начин да разбијете сваку мудрост која се креће у ваш аутомобил? Камион стопира. Не само да ћете добити прилику да вам растегнете ноге и пишките вас опустите, али Ц и ја смо имали неке најсмешније тренутке на нашем путовању у центрима за одмор на аутопуту, где су слогани на мајицама (укључујући и “Текуила” офф “), хилариоусли леаки сувенири и радознали преносиви избори за храну су нас сатима смејали.

4. Будите изузетно корисни док је иза волана.

Пошто обојица живимо у граду и ниједан од нас није осигуран, морали смо изабрати једног од нас да урадимо сву вожњу, или би куповина привременог осигурања била превише скупа. Дакле, Ц је возио цео пут. Помагао сам му да приступи његовој храни и пићу док смо били на путу, као и изванредни посао за навигацију, и помогао је да све искуство учинимо пријатнијим.

5. Носите нешто што није бол за седење.

Последња ствар на коју мушкарац жели да се плашиш на путовању? Твоја одјећа. ОК, наравно, желиш ли да изгледаш слатко – али веруј ми, он би много већ ћете изабрати фармерке преко слатке сукње, ако то значи да нећете морати да зауставите зиллион пута да прилагодите своје лоше одабране надвореће.

И, морам рећи, Гламур Галс оф тхе Соутх – обожавам вас где живите! (Иако сам љубоморан да имате Диет Цхеервине, иако покусавам да закопам сода, званицно сам у љубавној вези са тим славним стварима.)

Па, то је оно што сам добио за вас – било шта да додате на листу? И да ли неко има неке смешне приче о путним путовањима са својим момцима? Сазнао сам да Ц не може пјевати како би спасао његов живот!

* Шта је са свим спама у одељку за коментаре?

Боље од свих досадних реклама у одељку за коментаре у посљедње вријеме? Тако да смо! Редовно полицијамо сајт и избришемо нежељену пошту чим будемо могли, али недавно је обим спама драматично порастао. Радимо на начин да их стално блокирамо, па вас молимо да носите са нама, и знате да смо толико жељни да се решите ових штеточина.

У међувремену, наставите да користите дугме Пријави злоупотребу да бисте означили нежељену пошту – то стварно помаже – и наставите да оставите своје бриљантне повратне информације испод. Ако имате нека хитна питања о нежељеној пошти, молимо контактирајте нас.

И посебну поруку за вас, спамере; ми званично изјављујемо да сте мајор ДО НОТ. *

Више начина за гламур

Посетите СхопГламоур.цом за слатке ствари почевши од само 10 долара!

Унесите најновије гламурске награде!

Пратите нас на Твиттер-у!

Додајте нас на вашу иГоогле почетну страницу.

Ссылка на основную публикацию
2019