12 разлога зашто је 12/12/12 Срећан дан љубави

Срећно vegas couple

Током последње деценије, видели смо пуно наводно срећних, тројних датума (7/7/07 је био велики) и данас, 12. децембра 2012. године, други је. Ја нисам генерално за срећне бројеве, али се чини да се много добрих ствари састоји од дванаест: десет ружа, Дани Божића, тројанских пакета за ужитак итд. (Ха!)

Прошао сам кратко истраживање о значају броја 12 и данашњег датума и саставио сам списак духа, дванаест разлога зашто данас данас може бити добар дан за романтику.

 1. Ако се данас нешто посебно деси, увек ће бити лако запамтити тачан датум.

 2. Због тог и других разлога, данас ће бити огромних венчања, тако да ће љубав озбиљно бити свуда где се окрећете. Углавном добра карма.

 3. Према једној од венчаних капелара у Вегасу, људи се данас упуштају, број 12 је сасвим уједначен: “‘Го-геттинг’ 1 и ‘сенситиве’ 2 чине ово веома уравнотежен број. 1 је вибрација “нових почетака” и покретања ствари поново. 2 вибрације се тичу тражења “равнотеже” и то је сигурно нешто с чим ће се многи борити – балансирање биланса банке, балансирање уноса хране и пића, балансирање емоција … балансирање у сваком погледу. “

 4. То је последња шанса у животу! Свет неће видети још један троструки датум до 1. јануара 2101. Па зашто не прихватити дух и искористити шансу да не бисте поново дошли? На пример, питајте ону слатку баристу или реците свом дугогодишњем пријатељу да имате осећања према њему.

 5. 12 представља хармонију ђина и јанга: у кинеској нумерологији један је ианг број, којим влада сунце и симболизира независност и индивидуализам. Два је иин број којим управља Месец и представља симетрију и равнотежу. Заједно на броју 12: хармонија.

 6. Узмите журнал из ове невјесте 12/12/12, која каже да је број 12 као ресет на сату, а тиме и нови почетак њеног љубазног живота.

 7. Постоји комбинација мушког и женственог: Виа Гло МСН, “У западној нумерологији, бројеви су повезани са одређеним особинама личности: Мушки је самозадовољан и вођен, док је женско двоје прави партнер. Заједно они формирају равнотежу и незаустављивог пара. “

 8. Завршава нас. У нумерологији, дванаест је број потпуности. Са децом као дванаестим и последњим месецом године, а ноћ или дан почињу сваких дванаест часова, представља крај једног циклуса и почетак другог.

 9. Потпуно је сублимна. За ученике математике, дванаест је сублиман број “број који има савршени број дељива, а сума његових дивизија је такође савршени број”. Надамо се да ће се узвишени пренети у свој љубавни живот, али математица од дванаест година такође нас подсећа да не очекујемо савршенство. “Будући да постоји подскуп 12-их исправних делова који додаје до 12 (сви они, али са 4 искључени), 12 је семперфецт број.” Нико нема савршену везу, али бих имао полупречника 12/12/12.

 10. Другачије и божанско: дванаест је повезано са небесима (12 месеци, 12 зодијачних знакова, 12 станица Месеца и Сунца). То је производ светог и секуларног (3 Кс 4). Широко се користи у Библији (број апостола, племена Израела итд.).

 11. Уопштено гледано, чак и бројке се сматрају срећним, јер се верује да срећа долази у паровима. Дакле, 12/12/12 је као трострука доза среће! (Иако, да ли је парни број поновио необичан амоиунт пута поништити срећу? Глава ми сада боли.)

 12. Не купујете? Да ли сте се данас бацили или имали неки други ударац лоше среће у романтици? ЛУЦКИЛИ, крофне такође продају десетина.

Да ли верујете у срећне бројеве? Шта је твоје? Било ко ради нешто посебно за 12.12.12?

Осећати се срећно:

Суперститиоус? Проверите 5 ритуала за нову годину за срећу!

Да те упознам: кад стигне до момака, какав је твој добар чаробни шарм?

Да ли верујете у срећу??

Фото: Тхинкстоцк
Ссылка на основную публикацию
2019