Verkligen? Dressing Room Selfies på uppgången, kvinnor köper baserat på sociala medier gillar

Om du någonsin har hittat dig själv i ett omklädningsrum medan du handlar, visar det sig att du inte är den enda. Enligt en studie från social marknadsplats Shopa, fler och fler kvinnor och män tar sig in i själva rummet och sprängar dem över sociala medier för att få folkmassan.

Läser in

Titta på Instagram

Daglig post rapporterar att en av sju kvinnor fotograferar sig själva och försöker på nya kläder, skickar det till sociala medier och väntar på i genomsnitt två vänner från vänner innan de bestämmer sig för att köpa. När dudes gör detsamma, tar det fyra gillar innan de köper ett föremål.

Verkar som mycket tid att spendera i ett omklädningsrum, eller hur? Höger! Shopas studie visade att på grund av de extra steg som krävs för att dela dessa självhjälpare är den genomsnittliga handläggningstiden nu dubbelt så lång och ökar till 31 minuter från 16. Detta “sociala rum”, som Daglig post kallar det, har översatt till 28 procent av brittiska utgifter över två timmar handla personligen och 33 procent gör samma online.

Andra intressanta resultat från denna studie? Två av fem deltagare rapporterade att om en outfit inte fick över 10 gillar på sociala medier, skulle de kasta det, aldrig att bli bäst igen! Prata om drastisk.

Om du funderar på det, medan dessa fynd är definitivt intressanta, är de inte helt nya. Människor har bett sina vänner, familj och till och med medarbetare för råd om vad man ska köpa i åratal. Sociala medier gör det bara lätt att göra.

Finns du själv att dela passande rums selfies? Kollar du på andra för outfit godkännande? Lyssna på kommentarerna och diskutera.

Ссылка на основную публикацию
2019