Melania Trump hade en hatt som bokstavligen säger FLOTUS

Varm av klackar (förlåt) av en kontroversiell resa upp, Melania Trump landade i Corpus Christi i eftermiddag – och trots att hon drog manolo Blahnik stilettos på Air Force 1, sågs FLOTUS med ett annat objekt som hade Internet att skrapa huvudet.

Trumpsna är i Texas för att besöka dem som drabbats av orkanen Harvey, men hittills har syftet med deras resa förmörkats av First Ladys wardrobing val för fotomöjligheterna. Som Cut påpekade förstörde First Lady i Houston ett tillbehör som kunde signalera att hon äntligen succumbed till sin mans affinitet för märkeshuvudet: en hatt som stavar ut “FLOTUS”, om det fanns några frågor om hennes nuvarande titel.

US-väderstorm TRUMP
FOTO: JIM WATSON

Även om Melania hoppade över signaturen “Make American Great Again” röd, är hennes svart-vita “FLOTUS” -lock helt i linje med sin mans varor. (President Trump har nyligen upptäckts med en ny “USA” -stil själv.) Och medan en FLOTUS-märkeshatt inte är ganska så tvivelaktigt som stilettos att besöka en stad som återhämtar sig från en kategori 3 orkan, är vi ändå nyfiken på varför Melania bestämde nu var dags att delta i traditionen Trump-familjen.

Lyckligtvis tog allt som var en snabb bläddra genom Twitter för att inse att vi inte var ensamma i denna tankegång.

FLOTUS ‘kontor har släppt ett uttalande om den oerhörda uppmärksamheten Melanias wardrobing val har mottagit under detta officiella besök. Men denna outfitförändring ger upp fler frågor, till exempel: Kommer dessa hattar att dyka upp på Donald J. Trumps officiella webbutik i den närmaste framtiden? Kommer andra medlemmar av förvaltningen också att få märkesvaror med huvudbonader? Bara tiden kommer att berätta … men det här kan vara ett exempel på hur man kan bli lite för långt.

Korrigering: En tidigare version av den här berättelsen uppgav att Trumps landade i Houston, Texas den 29 augusti, Air Force 1 rörade ned i Corpus Christi, Texas. Detta har sedan dess ändrats.

Det finns en anledning till att du kanske har märkt mer Ivanka Trump kläder på Goodwill än någonsin tidigare

Ny rapport avslöjar den överväldigande hypokrisen bakom Ivanka Trumps klädmärke

Ссылка на основную публикацию
2019