Lämna det till Cindy Crawford för att designa årets coolaste denimsamling

Från cutoffsna hade hon i sin klassiska Pepsi-reklam till hennes banbrytande av den unika uniformen av jeans och en svart T-shirt, Cindy Crawford har varit en denimikonen till många ända sedan hon började krossa den på catwalken. Det kan ha tagit en stund, men den ursprungliga supermodellen slutligen uppfyller en livslång dröm (av oss): att designa sin egen denim linje.

Crawford samarbetar med Re / Done, branschens favoritmärke som tar vintage amerikanska garderobsstiftar som Levi’s jeans och Hanes vita T-shirts – och förnyar dem till lyxiga nya silhuetter på en kapsellåda, som ska lanseras i september. Det finns tre silhuetter i The Crawford-kollektionen: jeans, tees och grafiska tröjor. (De senare två är skärmtryckta med ett foto av modellen från 1980-talet, sköt av Marco Glaviano.) Jeansna förväntas säljas mellan $ 240 och $ 260; en kortärmad T-shirt blir $ 125, medan en långärmad stil blir $ 160; och tröjor är prisade mellan $ 235 och $ 260.

Supermodellen meddelade samarbetet på Instagram på torsdagen. Tjugo bitar gjordes för att fira nyheterna, men de såldes inom några timmar. Fram till den officiella september-lanseringen har The Crawford-samlingen en väntelista på nätet.

Även om Crawford har en lång historia med Levi är hennes förhållande till Re / Done mycket senare. “Min dotter [Kaia Gerber] är besatt av Re / Done, och jag hade egentligen inte någon av sina jeans eftersom jag kände mig som om jag var där första gången”, sa hon Vogue.”När jag började följa Re / Done på Instagram lade jag upp en bild av mig i gamla Levi från början på 90-talet med en bildtext som” Jag gjorde Re / Done before Re / Done. “” Fair point.

Kolla in resten av Cindy Crawford x Re / Done-lookbooken nedan, innan samlingen faller i september.

Jag hatade shorts tills Athleisure blev en sak

Stitch Fix introducerar mer än 100 nya märken

Ссылка на основную публикацию
2019