Ivanka Trump i en fin klänning på sociala medier bland flyktingförbudet

President Donald Trump utfärdade en verkställande order fredag ​​som förbjuder flyktingar från övervägande muslimska länder från att komma in i Förenta staterna, vilket ledde till fängslande av dussintals invandrare som var i transit när ordern undertecknades och protesterade vid flygplatser landsomfattande. Bakslaget i förbudet avskedade inte Trumps dotter Ivanka från att lägga upp en bild av hennes dekadenta lördagskväll planer-komplett med en överdådig silver Herr Herrgown och hennes man i en smoking-ett drag som några var snabba att ropa på sociala medier som ton döv.

En federal domare har blockerat myndigheterna från att deportera flyktingar redan i USA eller de som är på väg här, men det betyder inte nödvändigtvis att invandrare som fastnar vid flygplatser kommer att tillåtas på amerikansk mark. Dessutom har Vita huset sagt att de med gröna kort som är ute av landet kommer att beviljas reentry. Ändå är många flyktingars öde fortfarande oklara.

Trump publicerade outfiten utan bildtext eller kommentar, men många kommenterare var angelägna om att lägga till sina två cent på farten:

Trump har använt Herrera förut – till de inledande bollarna, till exempel – och för att vara rättvis, tog vissa människor också till sociala medier för att berätta för henne att hon såg bra ut i utrustningen. Det bör också noteras att Carolina Herrera är en av de designers som offentligt sagt att hon skulle betrakta det “en ära” för första damen Melania Trump att bära sina kläder på en tid då många designers vägrade att klä henne. När man frågade om Trumps klänning skulle en PR-representant från Carolina Herrera bara säga: “Jag kan bekräfta att hon är i Carolina Herrera.”

Ссылка на основную публикацию
2019