Gör eller gör inte: Aftonklänningar med lårhöga stövlar

Hälsningar från Paris, damer! Jag anlände till modeveckan, lite sömnig, igår morse och slog marken igång – eller ska jag säga ambled så fort som mina höghåriga booties skulle låta mig. Några korta timmar efter landningen befann jag mig själv på Christian Dior-showet och tittade på flirtade ryttare-inspirerade outfits shimmy ner på landningsbanan – och blev plötsligt jolted väldigt vaken. Som du vet, är koffein ingenting jämfört med något högt oktantiskt sätt. Drick upp det, efter hoppet.

Lårhöga stövlar / cocktailklänningskombinationer hos Dior fick verkligen min uppmärksamhet, delvis på grund av att jag hade kollat ​​över boot-trenden – men inte dyker in – under en tid. Blake Lively och vår egen, alltid chic Tracey hittade ett sätt att få dem att arbeta, så att jag älskar dem (stövlarna och galsna) ännu mer.

Men jag hade aldrig tänkt på att gå, ja, glöm med dem förrän, tills jag såg kvällsklänningen / långstartkombinationerna på Dior, som jag genast gav en stor tumme upp. (I mitt huvud är det. Att piska ut de dubbla siffrorna vid en banvägsshow skulle vara en nivå 11 modefaux pas, men ändå inte så illa som att gå kommandot i främre raden.)

0306 dior style fd

Hur som helst, tillbaka till stövlarna. Jag älskar att stövlarna gör en fancy party go-er ser lite mer robust – som gal i fråga är redo för något lite mer äventyrligt än hänge sig i en andra omgång av canapes.

0306 dior fd
FOTO: Christian Dior

En modell på banan på Christian Diors höst 2010-show. Designad av John Galliano.

Självklart finns det en bra linje mellan att du ser ut som en chef Marie Antoinette-esque midnatt fälttur eller på väg ombord på en Vacker kvinna Någon kväll när du bär över knä stövlar, och jag tror att tricket är i färgen och skär av de saker du bär med dem. Till exempel ser dessa pastell- och ruffly Dior-tal inte R-rated, gör de? Ditto för de ruchade och drapade cocktailklänningarna på Vionnet:

0305 vionnet2 fd

Två ser från Vionnet Fall 2010-showen. För mer, logga in på Style.com

Eftersom min kalender inte stämmer överens med ett block fullt av proms, galas och bra oljedanserade middagsdanser (kom ihåg dem?) Jag går inte ut för att köpa en version av denna outfit någon gång snart, men som brainstorming babynamn, plockar ut en drömbröllop och undrar vad som gick fel i Situationens barndom, det är bara en av de roliga att tänka på på morgonen medan man väntar på att kaffet ska sparka in.

Vad säger du, vackra damer? Är dessa en DO eller en inte? Vilka typer av skor skulle du para ihop med dessa klänningar istället? På en annan anteckning, fick någon bra “botemedel” för jetlag?

Fånga på resten av Paris modeveckan genom att följa oss på Twitter!

senaste tweets!

Följ oss på Twitter!

Fler sätt att få glamour

Du kan vinna $ 50 000 bara för att registrera eller logga in på Glamour.com!

Foto: WWD och Style.com
Ссылка на основную публикацию
2019