Den $ 1,79 Fashion Hack som gör att ha på sig stövlar + byxor vägen mer fantastisk

1 boots and pants fashion hack 0314

Hallå! Medarbetare upptagen mamma och stövlar-bärare Jessica Alba: Du kommer att vilja läsa detta!

Fint, jag vet inte mycket om mode-om vi inte pratar bröllopsklänningar-men som den stolta ägaren till en 2-årig, känner jag mig mycket om toddler-tillbehör, vilket är hur jag upptäckte vad jag tror kommer att bli känd som en av de största modehackarna i vår tid.

Ta-da!

2 boots and pants fashion hack 0314

Småbarn Elastic Mitten Clips från Amazon, $ 1,79.

Du kanske känner igen mittenklämmor från din barndom, men jag använder inte mitt barns extra mittenklämmor för att hålla flikar på mina vantar. (Jag är gammal nog att komma ihåg att inte lämna dem i sandlådan.) Jag använder dem för att vända mina byxor i insta-stirrupbyxor, vilket förhindrar att de klämmer upp när jag sylt mina fötter inuti stövlarna. (Läderstövlar, regnstövlar, vad som helst vädret kräver). Det förhindrar också den fruktade överknippbyxan som kommer när dina byxor glider ur dina stövlar när du går om din dag – speciellt om din dag innebär en några svänger på ett djungel gym.

3 boots and pants fashion hack 0314

En annan modehemlighet: Mina fötter är en liten storlek 6, så jag köper alla mina strumpor från Crewcuts!

Jag använder mittenklipp på mina skinny jeans (ovan), men de är speciellt fantastiska för raka benbyxor (nedan), för att du kan snygga samla extra tyget och klippa det på plats innan du börjar shoving allt innanför en start.

4 boots and pants fashion hack 0314

Se? Geni! Höger?

Du måste noga justera dina mittenklipp några gånger för att få positioneringen exakt rätt. (De små benen i dina fötter HURT om du gnuggar dem på fel sätt.)

Håller bunchy byxor dig från att ha på dig byxor och stövlar? Eller har jag bara freakishly formade kalvar?

Jessica Alba: WireImage
Ссылка на основную публикацию
2019