De 20 mest populära handväskorna för hela tiden-har du en väska som heter Namn?

Jane Birkins begäran att Hermès avlägsnar sin moniker från sin ikoniska stil tjänar som en ganska stor påminnelse om att ett ton It Bags har fått kvinnliga namn. Oavsett om det är efter en kändis, en nära vän till designern, eller bara något som hade en vacker ring till det, berättar shoppingplats Lyst att nästan en tredjedel av alla väskor har ett kvinnligt namn.

alexa chung giraffe print mulberry alexa bag

Flickans namn som visat sig vara mest populärt för en väska är Alexa, som i Mulberry-satcheln som heter Alexa-Chung-flickan. Genom att kamma igenom försäljnings- och sökdata kunde Lyst komma fram med en lista över de 20 bästa handväskorna. Presenteras alfabetiskt, de stora vinnarna är:

Alexa (Mulberry)

Anita (Saint Laurent)

Antigona (Givenchy)

Cara (Mulberry)

Carine (Tom Ford)

Casey (Michael Kors)

Daphne (Jason Wu)

Diane (Jason Wu)

Drew (Chloé)

Elsie (Chloé)

Emmanuelle (Saint Laurent)

Faye (Chloé)

Jackie (Gucci)

Kelly (Hermès)

Pandora (Givenchy, Charlotte Olympia)

Ricky (Ralph Lauren)

Rocco (Alexander Wang)

Selma (Michael Kors)

Sophia / Sofia (Marc Jacobs, Salvatore Ferragamo)

Thea (Tory Burch)

Några av namnen kommer från välkända muses. För Tom Ford är det Carine Roitfeld; för Gucci, det är Jackie O .; och för Ralph Lauren är det hans underbara fru Ricky. Fröken Chung är inte den enda moderna stilikonen för att hävda en namngivning – Jason Wus “Diane” -stil är för hans “ständiga mur”, Diane Kruger.

En annan väska som vi älskar är namngiven för en mycket elegant kvinna? Mark Cross Cross “Grace” rutan, för närvarande inspirerande street-style stjärnor överallt.

Ссылка на основную публикацию
2019