Blake Lives tolkning av Athleisure är häpnadsväckande

I en enda vecka har Blake Lively expertiserat en renässansdrottning och “… Baby One More Time” -era Britney Spears med hennes garderob. Hon har visat sig vara ganska stil kameleon, men det finns en look som hon inte kan behärskar: Athleisure.

Efter att ha deltagit i en Baby2Baby morsdagshändelse på lördagseftermiddagen bestämde sig Lively för att besöka tränaren Don Saladino-förutom att hon inte bytte ut ur den rosa och vita Jenny Packham-klänningen, böjda kristna Louboutin-klackarna och överdimensionerade Alison Lou örhängen hon bar till den första funktionen. Som hon medgav i sin Instagram Story sen söndagskväll kan det vara svårt att komma tillbaka i leggings och ratty T-shirts efter att ha tillbringat det mesta av ditt offentligt möttiga liv i couture kappor och sex tums stilettos. Relaterbara.

Läser in

Titta på Instagram

“Jag har aldrig varit bra på” athleisure “,” Lively captioned ett skott av henne som håller upp två 20-kilo vikter i gymmet i en outfit som inte är riktigt sportig. “Chill @ donsaladino”, tillade hon, tydligt svarade på det misslyckande utseendet som hennes tränare ger henne på bilden. Hon avrundade ögonblicksbilden med en eye-roll emoji och en alltför lämplig “wearin” vad jag vill ha “GIF-klistermärke.

Blake Lively--Athleisure
FOTO: Instagram / blakelively

Låt dig tänka Livligt faktiskt arbetar i hälar, är säker på att 30-åringen faktiskt äger ett par löparskor. I februari delade mamma på två ett foto på Instagram om att hon poserar med sin tränare och ja svart leggings och en matchande sportbh-men ensemblet är förstås många gånger mer elegant än det mesta av vad resten av oss bär på löpbandet.

Läser in

Titta på Instagram

Det är okej, Blake-vi relaterar mer till Saturday Night Live tolkning av athleisure oss själva.

Relaterad: Blake Lively, Rihanna och Zoë Kravitz Visa hur man bär fjädrar med lätthet

Ссылка на основную публикацию
2019