Audrina Patridge gör detim: var kommer det här kullarna trenden sluta?

Om Spencer Pratt får sin egen linje av tighty whities, svär jag att jag kallar det slutar på Kullarna. Jag är så besatt som nästa gal med LCs och företagets rivande utnyttjande (och genom nitning exploaterar menar jag splittrade ändar och dåliga uppbrott), men deras stjärnkraft sträcker sig till ofattbara höjder. Audrina Patridge är det senaste av deras besättning för att landa en konsert som en “designer”.

0924audrina patridge divine rights denim fa

E! Online rapporterar att “reality” TV-stjärnan just har tecknat på att vara ansiktet på gudomliga rättigheter denim och kommer också att samarbeta om några av designaspekterna av jeans som säljer för ungefär 60 dollar och finns tillgängliga hos varuhus som Dillard . Tidigare i veckan var du ganska vokal om Heidis planer på att vara en “designer” ifrågasätter varför hon är ens känd. Känner du på samma sätt om Audrina? Är du mer eller mindre sannolikt att köpa något hon har designat än Heidi har?

Och medan vi är föremål för Kullarna, En del överflödig skvaller för din njutning: Audrina har officiellt flyttat ut ur pensionatet bakom Lo och Laurens huvudhus. Kolla in det gråtande framkallande videoklippet nedan:

Foto: artighet av gudomliga rättigheter
Ссылка на основную публикацию
2019