Тхеори Цонспираци Тхеори: 3 Тимес Коуртнеи Кардасхиан и Селена Гомез Твиннед

Јучерне гласине о којима се Џастин Биебер и Коуртнеи Кардасхиан спајају можда су срели са скептично постављеном обрвом или две, али оговарања су открила нешто о чему је вредно разговарати: Коуртнеи и Биебер ек Селена Гомез дресс много једнако. Неодређено је да ли је доказ да се даме леве А.А. наговештавају гравитирају према истим типовима комада или да Биебс има тип стила, али у сваком случају, желимо да разговарамо.

Објекат А: Чиста бијела качкаваљка и панталоне Коурт изабрала је вече у Ница Гуи прошлог петка (када је наводно била на састанку са канадским цроонером). Њене високе хлачне панталоне су Елисабетта Францхи, супер-парни, ниско диппинг бодисиуит је од АК / АК, и…

коуртнеи kardashian white bodysuit white pants

…Селена Гомез је овог лета имала исти црни делић! Као и Коурт, она се определила за монохроматски изглед и упарила је са опуштеним црним панталонама (црвени крстић који се види на Коуртнеи-у је нешто што је звезда стварности додала себи). Ако вам се свиђа изглед, бодисиу можете купити овде.

селена gomez black low cut bodysuit

Најстарија сестра Кардасхиан носила је и верзију ове опреме Држи се са Кардашијанима толико пута да би могла бити и незванична униформа. Микс живе у дезинфекцијама са паром чизмама од глежњака и меканом теом или резервоаром, а привезали сте га.

коуртнеи kardashian cut off shorts los angeles t shirt ankle boots

Близу репликацију одјеће радила је Селена овог лета, иако је подстакла тео за леотарда. Њена плава јакна је нова у комбинацији, али све што је потребно је мала имагинација да потпуно слика истог комада на Коурту. Постоји још једна веза у Кардасхиан стилу: двоструки Б-Лов Белцх цинцхер који носи Селена је омиљена од Кендалл Јеннер и видљива у многим њеним новијим уличним стилом.

селена gomez cut off shorts bodysuit ankle boots

Када је у питању деним, даме су и јеан куеенс. Супер-подривани дечко јеан се појавио у оба плакара, а Коуртнеи је стајала са још једним старим инспирисаним врхом (имамо водећу улогу на томе гдје даме добију неке од оних које су често примећене).

коуртнеи kardashian ripped up boyfriend jeans

Селена је изабрала веома сличан пар за љетњу одјећу, носио јеанс са секси црвеном бодисуитом. Горњи врх закривљеног профила је дефинитивно сексиернији од Коуртовог тенка, али опет, модна вибрација је дељена: Обојица изгледају супер удобно и далеко од фусси.

селена gomez ripped boyfriend jeans red bodysuit

Довољно је рећи, гласине о романсама немају тона чврстих доказа како би их вратили, али идеја да ове две даме могу поделити плакар? Потпуно се дешава.

Кардашијански клан воли неку врсту одговара. Кендалл и Килие су показали свету своју “хладну тетку” униформу овог викенда, док је читава фам била уочена у ове мат црне авиаторе једном или неко друго.

Ссылка на основную публикацию
2019