Стварно љутито: Јоан Цоллинс на Тхе Повер Суит

Једина ствар која је боља него што је поставила неколико модних питања за Јоан Цоллинс – који годинама игра ДинастијаАлекис Царрингтон, прва Цруелла Девилле дневне ТВ – прима је * рукописне * одговоре. Виа факс. Од Ст. Тропез. Из позваног места Вилла Дестино. Ја те не волим. Ево, добро артикулисане речи Јоан:

0910 joan collins fax fa copy

Видиш? Нисам се шалио. Никада се нисам шалио због факса од Јоан Цоллинс. Боље да верујете да су ове бебе уклоњене мојим столом.

0910 joan collins answeres fa copy

Пре него што почнемо, можда се сећате да је неко време уназад, отишли ​​смо на све драпијске хаљине, модне одјеће и драгуљима величине гобстоппера који су послати падине писте – све то нас је навело да размишљамо о Јоан и њеној династији * дани (и нисмо били једини). Икона стилова недавно је обавила интервју са НИПост-ом, где јој је дозволила да се оклизне да није била одушевљена свим одјећем њеног ликова, али ипак, након што је видела све јесенске хаљине Алекис-а и читала Цоллинсове не-бесмислене одговоре на наше Стварно бесмислени упитник, ми не можемо помоћи, али још увек волимо их (и она!):

0905 dynasty collins white balenciaga fd
ФОТО: Гетти Имагес

Париз – 5. марта: (УК ИЗЛАЗ) Модел пролази писту на модној ревији Баленциага Реади-то-Веар А / В 2009. током Парискогодишње недеље 5. марта 2009. године у Паризу, Француска. (Пхото би Карл Проусе / Цатвалкинг / Гетти Имагес)

Изглед из Баленциага јесени 2009. године и снимак госпе Цоллинс, око ’86.

Славес то Фасхион: Како бисте описали свој лични стил?Јоан Цоллинс: Еклектик – Ја сам жена за сва годишња доба. Ја мешам н ‘меч, дизајнер и висока улица – задржите све моје добре делове. Већином сам дизајнирао све моје вечерње и коктел хаљине јер ми се не допада шта је сада тамо.

СТФ: Ко су ти омиљени дизајнери ових дана?

ЈЦ: Хмм-тешко. Постоје неки бриљантни дизајнери, али њихова одјећа само заиста одговара 6-ногодишњим 20-годишњацима. Мислим да су Донна Каран, Ралпх Лаурен и Еллен Трацеи направили добру, носиву и стилску одећу.

СТФ: Које су вам омиљене продавнице одеће и накита??

__ЈЦ: __ Волим робне куће и Блоомингдалес у Н.И., Селфридгес у Лондону, и Галериес Лафаиетте у Француској, и Неиман Марцус у Л.А.-волим накит Фессел и Кеннетх Ј. Лане.

СТФ: Да ли сте велики колекционар за накит или више волите другу додатну опрему??

ЈЦ: Ја не прикупљам праве драгуље док путујем толико, али имам огроман избор бижутерије од тинејџера. И доста од * династије. *

СТФ: Шта је једна ствар коју никада не би икада носила и зашто?

__ЈЦ: __ Постоји много. Цроп топс, раггеди џинс и фармерке, али пре свега харем панталоне су страшни и непријатни.

СТФ: Које су ваше мисли и сећања на гардеробу коју сте носили на династији?

__ЈЦ: __ Нолан Миллер и ја смо блиско сарађивали да креирамо Алекисов изглед. Проучавали смо модне магије и слике принцезе Дајане. Имам лепа сећања на сва та времена када би морали преко ноћи створити гламурозну одјећу! Али они јесу.

СТФ: Која је била ваша омиљена опрема коју сте носили на изложби? Најмање омиљен?

__ЈЦ: __ Многе омиљене, али најмања омиљена је била одвратна црно-бела сељачка хаљина коју сам носио у злогласној Лилијандовој сцени када сам у води. Морали су направити неколико, а ја се скажем када видим ту хаљину!

СТФ: Да ли вам је нешто што вам је купио кога сте одбили носити у ваздуху? Шта је то и зашто ниси мислио да је то “исправно”?

__ЈЦ: __ Нисам био одушевљен малим твеед одјећама и блузама са Петер Пан овратницима који су представљени на Династија. Није било лика Алекиса да је носи онако како је била прилично застрашујућа.

СТФ: Какве су ваше мисли о чињеници да су многи гламурозни трендови из 80-тих – од енергетских одела до завоја свилених хаљина, металних хаљина и рафала – сада су поново у стилу?

__ЈЦ: __ никада није одговорио не на одело. Мислим да су ласкаве, лепе и пословне. Да рамена постала сувише прекомерна у осамдесетим годинама, али их 2010. године преузму Балмаин, Баленциага и други изузетно носљиви. Дресиране хаљине од дреса су елегантне, али металне хаљине са рупу …

СТФ: Да ли бисте икада носили рамове? Зашто или зашто не?

__ЈЦ: __ Ја никад нисам стао !! Раменски јастучићи су суштински део сваког одела. Они могу бити мали, средњи или велики, али чине силуету. Мушка одела увек имају С.П.с-Ако не изгледају грозно.

СТФ: Како изгледа да има толико дизајнера овогодишње сезоне да изгледају за вас и вашу 80-их гардеробу за стилску инспирацију?

__ЈЦ: __ Нисам знао да јесу. Који дизајнери? Реци ми.

0905 dynasty purple collins fd
ФОТО: Гетти Имагес

Париз – 5. марта: (УК ИЗЛАЗ) Модел пролази писту на модној ревији Баленциага Реади-то-Веар А / В 2009. током Парискогодишње недеље 5. марта 2009. године у Паризу, Француска. (Пхото би Карл Проусе / Цатвалкинг / Гетти Имагес)

Изглед из Баленциага у јесен 2009. и старински колинс. Погледајте сличности?

Да ли сте били Династија фан? Ако не, како сада – те тешке хаљине је тешко победити! Мислите да ћете га носити ако је био у твом орману? И, колико је невероватно Џоан Колинс?!!

Воли 80-их фласхбацкс? (Нас такође!) Упиши их више овде:

* Банглес он Банглес (и савет који су научили од Цинди Лаупер!)

  • Цибилл Схепхерд на рамена (и зашто би могли да им дају снимак)

Више начина за гламур

Можете добити 50.000 долара само за регистрацију или пријављивање на Гламоур.цом!

Додајте Гламур на своју иГоогле страницу

Пратите славу моди на Твиттеру!

Фото: Рунваи: Карл Спроусе / Цатвалкинг. Десна страна, почевши од врха: Рон Галела, Рон Галела, Том Стоддарт Архива
Ссылка на основную публикацию
2019