Спанк Јеанс су сада стварност. У сродним вестима, ушао сам у мајицу данас

Спајање у мршаве фармерке више не може бити тако страшан задатак, захваљујући Спанку. Да, једно од твојих тајних оружја у облику и гардероби је управо изашло са линијом тексаса која би могла бити мењач игре (нарочито у оним јутарњим сатима кад из неког разлога сваки пар фризура које поседујете изгледа као двије величине мали!)

спанк jeans

Ови глежањ пружају потпуну покривеност и имају широк појас за мршављење са бочним патентним затварачем за чување нежељених избочина у ували за равно уклапање. Спанк Јеанс такође имају нешто названо “Реал Леан Деним” који има “двојезгарну технологију” како би се уверио да јеанс држе свој облик након хабања. То не значи више од страховитих срџних џепова или опуштених питања о коленима о којима је само написала Кристина.

“Док је деним одувек имао место у женским плакарима, није увек било добро место или поласкирало места која желимо”, рекла је оснивачица Спанк-а Сара Блакели. “Ваш џем сања смо комбинирали са нашим знањем о обликовању и изумили решење. Нема више стискања у мршавим џинсовима … стављамо мршаву у фармерке!”

Колекција декоративних гелова долази у разним пранама, укључујући индиго, црну, плаву лапису, циглу и теал, који ће вам покренути 98 долара. А чак можете подићи и оштри пар воштаних трапера за 108 долара. Ови глежањ су тек продали и можете их покупити на мрежи.

спанк black flat jeans

Још нисам имао прилику да пробам ове џинсове, али ускоро планирам да сакупим пар. Јесте ли пробали Спанк фармерке? Ако јесте, реците ми све о томе како изгледају и осећају!

Да ли носите Спанк? Да ли бисте пробали Спанк Јеанс? Разговарајте!

Ссылка на основную публикацию
2019