Најгори обрасли градови у Америци: да ли живите у једној?

Чикаго, Њујорк, Остин и Лос Анђелес могу добити сву славу за најбоље обучене становнике у Америци, али данас ГК окреће позорницу на другом крају спектра – најгоре обучено! Погледајте да ли је ваш град направио листу, након скокова.

0713ворст dressed cities fa

Списак је, по сопственом признању, “дубоко научан” (превод: уопште није), и црисс-цроссес земљу у потрази за најчешће ангажованим ансамблима. Боулдер, Колорадо се обруши за своје “бициклистичке кошуље и патике као комбинеж за вечерње одушевљење”, док је “Портланд д-торба” описана као зујање “Јеанс Труе Труе” и кошуљица која носи кестење од стране Орегон спонге-каубојске чизме и руно. ” Омаха? Крив “кошуља величине величине” (горе). Чини се да је Сан Дијего подијељен у два главна кампа: “Деца на колеџима љуљају свој најкрупнију чувара чувара и мушкарце (и жене) чија се модна стратегија непрестано појављује на ивици удара на везе”.

Погледајте више од 40 најгора обучених градова у Америци на ГК.цом и проверите да ли је ваша листа направила. Шта мислите даме о моди у вашем родном граду? Да ли се осећате као да ваши суграђани представљају у сфери сала или имају ли још дуг пут? Да ли чудно изгледаш када се све заврши у трендовској одећи или се држиш локалне униформе? Која је локална униформа? Разговарајте!

ПЛУС…

  • Честитам, Америка! Ново истраживање каже да имамо најгоре обучене туристе на свету

И!

  • Одушевљена је гардеробом ваше маме? Ниси сам!

Још начина да се гламур:

НОВО! Сада можете прочитати гламур на флипбоарду!

Преузмите најновије модне исправке преко Твиттер-а на @гламоур_фасхион

Погледајте нашу шик Тумблр!

Прочитајте часопис Гламоур на претплатницима иПад-принт, то је сада део вашег плана претплате!

Као фреебиес? Унесите најновије гламурске награде!

Пријавите се за наше новине о моди и лепотама како бисте добили једноставне савете за стил (то ће учинити ваш инбок 10к секси, обећавамо).

И, да ли сте знали да можете читати гламоур.цом на вашем паметном телефону ?! То је крајњи досадни досад.

Фотографија: захваљујући ГК-у

Хоћеш још СТФ? Пратите нас на Твиттер-у!

Најновији Твеетс!

Пратите нас на Твиттер-у!

Ссылка на основную публикацию
2019