Кралското семейство пристигна в Канада – носейки перфектно координирани екипи

Кралското семейство пристигна във Виктория, Британска Колумбия, в събота за второто официално кралско обиколка на Канада и те изглеждат доста противоположни на нас след трансатлантически полет. И най-доброто от всичко – в допълнение към очевидните, които не са пълни с ракета или в бързат да депланерат след девет часа – всички те са перфектно координиращи в синьо. Добре е да си крал.

Погледнато като свежо лице и напълно подредено, както винаги (без костюми и прекалено голям пуловер тук), Кейт Мидълтън, херцогинята от Кеймбридж, отстъпи от самолета в рокля с кобалт на Джени Пакхам – блестяща брошка и съвпадащ ужас – плюс чифт три-инчови тен токчета. В същото време принц Уилям работеше в костюм, бяла риза и риза и флот раирана вратовръзка.

В микрофона останалата част от клана също се чувстваше малко синьо: принц Джордж, 3, беше картината на класическия английски стил в проверявания оксфорд под небесносин пуловер плюс къси чорапи и чорапи за коляно, които са почти твърде сладки за думи. Докато чакаше обкръжението си да отиде, той ни подари всички с малко вълна (Добре, добре, той всъщност просто махаше на премиера на Канада Джъстин Трудо). И принцеса Шарлот, вече 1, координирала с майка си в бледосинска рокля и вероятно най-сладкото синьо бебе Mary Janes, което някога сме виждали.

Можем ли също така да посочим, че Кейт е професионалист в ходенето на тези нестабилни стъпала на самолета, докато носеше Шарлът и държеше ръката на Джордж? Определено статут на мама на годината.

Зареждане

Преглед на Instagram

“Ние сме толкова доволни, че Джордж и Шарлот могат да бъдат с нас … да започнат своя собствен приятелски живот с тази прекрасна страна”, каза принц Уилямс в реч по-късно същия ден, като се обърна към тълпите, събрали се, за да приветстват семейството. – Катрин и аз помолихме да срещнем колкото се може повече хора от колкото се може по-добре, докато сме тук.

Кралската обиколка на Канада се простира до 1 октомври и ще бъдем нащрек за още по-невероятни модни моменти от кралското семейство.

Ссылка на основную публикацию
2019