Кохлинова линија Лаурена Цонрада је (коначно!) Проширена у величине плуса

ЛЦ Лаурен Цонрад, Лаурен Цонрадова линија имена Кохл-а, у 2017. години је била у експанзији: љето предузетник је представио обућу и мајчинску одјећу бренду коју дизајнира од 2009. године. Пре тога, Цонрад је описала своје колекције за ЛЦ Лаурен Цонрад као испуњавајући потребе гардеробе у свом животу (због чега је увела породилиште када је очекивала своје прво дете). Али сада проширује обим њене мисије како би укључила купце у плусу.

ВВД извештава да ће ЛЦ Лаурен Цонрад представити величине од 0Кс до 3Кс након представљања њујоршке моде недеље 6. септембра. Колекција која се дебитује на писту очекује се у продаји од 12 до 154 долара. (Надам се, у светлу ове вести, такође ћемо видјети и неке кастинге са великим бројем на Цонрадовој предстојећој писти.)

Да бисте покренули ЛЦ Лаурен Цонрад инцлусиве нови асортиман, брендирани блогер и ИоуТубер Лоеи Лане ће играти у својој најновијој лоокбоок-у, носећи неке од свечаног изгледа постављеног за дебитовање током НИФВ-а. “Плус је категорија коју сам желео ући у стварно дуго времена”, рекао је дизајнер за ВВД. У комадима сања за писту, Цонрад каже да може “преузети више ризика”, која затим обавештава друге колекције које су објављене током целе године. Што се тиче онога што можете очекивати од нове ЛЦ Лаурен Цонрад капсуле, припремите се за некакав празнични сомот, металик и фаук крзно.

Неколико других кохл-ексклузивних брендова, попут Јеннифер Лопез и Симпли Вера Вера Ванг, већ нуди инклузивну величину. Означите своје календаре за 6. септембар – НИФВ је само постао много интересантнији.

Лаурен Цонрад покреће приступачну линију купаца у Колу

Лаурен Цонрад и супруг Вилијам Тејл Добродошли у дечака

Ссылка на основную публикацию
2019