Игра Гвен Стефани’с Бреаковер Стиле је више него икада

Не постоји ништа попут разбијања да бисте створили перспективу живота и плакара, због чега су нове звездане звезде често изгледале добро, боље него икада. Коуртнеи Кардасхиан, Оливиа Цулпо и Гиги Хадид су били тестаменти за ово, али нико више у последњих неколико недеља од Гвен Стефани, који је поднео захтев за развод од рођака Гавина Россдалеа 3. августа. Сада је потврдио да јој се јавља Глас Костар Блаке Схелтон, певач је наставио да се бави својим стилским игрицама како на црвеном тепиху, тако и ван ње, а посебно као судија на конкуренцији за хитно стварно певање. (Хеј, то не боли да се покаже у одељењу за стил када је твоја нова љубавна интересовања на сету.)

гвен stefani

Узми синоћ када је Гвен изашао у танки модел, хаљине Марцхеса и хлачице за рибе за бебе у 2015. години Баби2Баби Гала; Погледајте више црвеног тепиха са догађаја овде. (Мама од тројице је ишла за рибе на црвеном тепиху чешће од одвајања – није изненађујуће кад узмете у обзир сексуалну привлачност.)

гвен stefani 2

Што се тиче њених наступа Глас, Стефани је наставила да се забавља: ​​у најновијим епизодама одабрала је геометријски горњи врх и комбинезу за панталоне (са превеликим појасом и врхом) и црвено-црно-белом пругастом минидрицом са-наравно риба и вампи црвене пумпе.

гвен stefani 3

Гвен и даље остаје веран њеном једноставном стилу уличног стила, што је демонстрирано овом гимнастичком дресом Г-Стар, која је прошла недеља у Лос Ангелесу. Нема сумње да је још шика одакле је дошло.

гвен stefani 1
Ссылка на основную публикацию
2019