Ево вам Авесоме Стори бехинд Тхат Цханел багел торба

мудро 7

Раније ове недеље писали смо о смешној торбици Цханел Багел коју је глумица Индија Муенез носила на вечеру Цханел бр. 5 у Њујорку. Багел Баг је вероватно наш омиљени Цханел предмет носен на тој шик и величанственој вечери; претпоставили смо да је вероватно био невидљиви додатак из штетне шоу “Гроцери Сторе” Карл Лагерфелд представљен на Парис Фасхион Веек-у за јесен 2014. године и ми смо били тужни да нисмо примијетили чекљиву и реалистичну траку за доручак прије.

Па, испоставило се да мали уљарица није ушла у колекцију за јесен 2014. године. Заправо, то није део ниједне Цханел колекције – чак ни Цханел.

Торбу је направио канадски уметник Цхлое Висе као део текућег серијала скулптура. Висе је специјализован за скулптуре са сликама, фотографије, видео снимке, слике цртежа и Багер Багел Цханел Багел, који је заправо назван “Багел Но. 5” – само је један од неколико дизајнерских торби за хлеб Висе.

Наравно, морали смо да знамо више, тако да смо ухватили Висе-а да бисмо сазнали тачно како је сада злогласни багел завршио на стварном уживо догађају Цханел-у на Карл Лагерфелд-у.

Гламур: Како је Индија Муенез завршила са торбом на вечери?

Цхлое Висе:Индија је моделирала торбу за мене у лажном огласу који је пратио скулптуру када је приказан у галерији. Када ми је Индија рекла да одлази на вечеру у Шанел и питам да ли би могла позајмити торбу, мислила сам да би то био забаван начин да контекстуализује умјетност у модној публици и ја сам одмах одговорио.Г: Која је Цханелова реакција на торбу?

ЦВ: Још увек чекам њихов коментар! Изгледа да људи воле овај део, али су и збуњени. Зануда је сјајна. Мој рад у овој серији је комбинација скулптуре и комедије. Ово су уметнички предмети, али када су постављени у модни контекст, они превазилазе своју првобитну намеру као зидне комаде. Као дисфункционални уметнички објекат, занимљиво је видети прегледе у којима људи чују да ће “багел бити најтоплији нови тренд овог пролећа” – ја сам само ЛОЛ.

мудро 6

Г: Која је ваша инспирација??

ЦВ: * Скулптуре израђиване од крушне врећице већ више од годину дана. Први је био Лоуис Вуиттон Багуетте, који не треба објашњавати. Назив те торбе је оно што је довело до скулптуре засноване на пуњењу. Хлеб је заправо пластично-уретан; Направим скулптуре и боје са уљаном бојом. (Семе Сесамеа опционо!) Направио сам многе од ових торби заснованих на пунама-Аинт Но Цхаллах Бацк (пакет) Гирл-а Прада цхаллах бацкпацк-на пример. Останите нађени за књигу свих лажних огласа. *

мудро 5

Дакле, ту имате. Један од најславнијих Цханел комада ове сезоне уопште није ни Цханел. Извини, Карл. Волим те, волиш свој посао, али можда би требао размислити о пуштању Висе-а за ваш сљедећи пројекат? Изгледа као да си нека девојчица.

За више информација – и да бисте видели више од смешног дела Висе-а (ахем, Нормцоре Тампон!) – посетите њену веб страницу и Тумблр.

мудро 1
мудро 3
Ссылка на основную публикацию
2019