Љетна опрема Блаке Ливели има два сјајна блазера и без кошуље

Крај лета је још један месец или више далеко, али Блаке Ливели је очигледно спреман за пада моде.

Глумица је фотографирана у петак у Њујорку, средином августа, када је температура балзамна 87 степени, а носи плави панталоне од сакоа. Али то није све: уместо да се попије испод кошуље, живахно слојевито други Велвет блазер на врху, овај од стране Брунела Цуцинелли, у богатој црвеној боји. Завршила је одећу тамно плавом кожном торбом, наушницама за обућу и крпама од стране Цхристиан Лоубоутин. То је одећа која би савршено изгледала код куће на Серени ван дер Воодсен, или можда карактеру Кејт Бланшет у Оцеан’с 8.

Погледај.

Блаке Lively Wore Two Velvet Blazers and Zero Shirts 1
ФОТО: КЕВИ / Бацкгрид

Знаш да је овај изглед живахан јер глумица не користи стилиста. У интервјуу за ВВД од маја, шала се: “Вероватно зато што имам контролу и велики его – то је вероватно искрени одговор.

“Волим дизајн и волим моду, и то је начин да будем креативан”, наставио је Ливели. “На мом послу постанем креативан, али у временском периоду и много других људи је укључено, а ово је почетак, средина и крај, и постанем креативан и постоји крајњи датум у близини будућност. “

Блаке Lively Wore Two Velvet Blazers and Zero Shirts 2
ФОТО: КЕВИ / Бацкгрид

“Тежак део пролази кроз све модне ревије и снима све што вам се свиђа и зове их”, додала је ВВД. “Имам помоћника који помаже у позивањем изгледа. Али пуно тога имам везу са дизајнерима. “Волели бисмо да видимо ко је стил за овај изглед.

Међутим, како се она бави знојем који долази са ношеним жаметом у августу, и даље је нејасно.

Откривена навијача Узела је слику са 11-годишњим Блаке Ливели на концерту Спице Гирлс

Блаке Ливели Јуст Троллед он Инстаграм то хит Бацк ат Хатерс

Ссылка на основную публикацию
2019