Ексклузивно! Рацхел Зое одговара на ваша питања

Неки од вас се можда сјећате да сте мало времена тражили од вас да пошаљете свој Кс слог пса за Рацхел Зое – а.к.а. наша вољена покровитељица Схуттинг Ит Довна овде у СТФ-у – одговорити. Сазнајте како смо је добили да нам дају ексклузивну моду 411, после скокова.

0818 rachel zoe outfit putting on shoes

Погледајте Рејчелове Лоуис Вуиттон ципеле! БАНАНАС, зар не? То је Таилор у првом плану. Морам признати, након што сам гледала (и обожавала) своје смртоносне снимке на емисији, била сам мало уплашена да је упознам, али након једног дана снимања, развио сам пуну дјевојку срушио Рацхелову необично шик и супер – ефикасно десно гал.

Да бисмо помогли у прослави лансирања Пиперлиме-овог новог одељења за одјећу брендова, упитали смо њиховог уредника за госте (то јест, госпођа Зое) за паметна решења за неколико најсложенијих модних пужалица у паду.

0818 rachel zoe outfit looking at clothes

Рејчел и ја, прелазимо преко рамова за одјећу.

То је кратки, слатки и врло професионалан начин да се каже да је ваш стварно некако освојио мегабуцкс на радном месту и да је отишао у Л.А. и проводио посматрање дана (док се јако зноји са нервима изазваним ОМГ-ом) Рејчел Зое ради на својој стилу магије. И упознао сам Таилора. И морам да седнем са Рејчелом и питам је све своје К-ове. И све је на филму. А одговор на ваше питање је да: Рахел је баш баш чудесна, необично шикантна и смешна док је она на њеној емисији. И одговор на ваше друго питање је да је након много дебата завршио сам носити сукњу Пхиллип Лим, бијело Ханес танк и блејзер Банане Републиц на дан нашег интервјуа – али треба ићи без говора да сам промијенио своје око 63 пута пре него што одлучите о томе.

Али довољно о ​​мени.

Можете наћи комплетну Питања и одговори Рацхел Зое у септембарском издању, али ево неколико модних нагласака:

Твоја П: Која је одјећа за јесен, која је пријатна али ипак забавна и секси?

Рејчелов одговор:Почните са најсевернијом љетном хаљином. Ставите мајицу испод или кардиган над њом, а затим заварите огромну, фантастичну шал. Идеја је да можете скинути шал на милион различитих начина или га оставити виси као шал. Волим оне у штампи или неку врсту боје. Коначно, додајте високе чизме и слатки шешир.

0818 fall date outfit li

__Ваше П: Ја сам заувек ушао у воз “слоуцх ловер”. Волим слоуцхи торбе, пуловере, свеатпантс и јеанс. Како да носим те ствари и да не изгледам сјајан?

__

Рејчелов одговор:Желите да задржите неки елемент који показује ваше тело и још увек изгледа секси. Ако носите сламчане панталоне или фармерке, држите све што је на врху више уграђен: мајица, дугме за горњи део или џемпер. Исто тако, ако је ваш врх слаб, држите дно танко. Не можете носити огроман џемпер, превелике фармерке и огромну торбу – то је превише.

0818 slouchy bag li

__

Твоја П: волим рупу. Како могу да их носим без да изгледам као девојчица? __

Рејчелов одговор: Ако пратите одговарајућа правила, руффлес могу бити класични француски шик – а не уопште “мала девојчица” (или пират!). Избегавајте њихову експлозију и задржите их у крагну, манжету или реверју. Спавао бих рукаву кошуљу са фармеркама и уграђеном јакном. Видиш, слатко!

0818 ruffles li

Ваш П: Морам да радим гардеробу изгледам нови, али не радим пуно куповине. Које ствари треба да купим да освежим свој изглед??

Рејчелов одговор: У овој економији нисте сами. Оно што ми и мој тим волим да кажем је, као што рециклирате ствари за животну средину, и рециклирајте своју гардеробу. Ради се о додавању кључних комада које вам заиста треба и које ће дуго времена бити пожељне у вашем орману: Црно опремљен менсвеар инспирисан блазером, мора се добро уклапати и правилно прилагодити. Можете га бацити преко хаљине, било ког џинса и врха. Волим одлично опремљен андрогени панталоне. Висока сукња са оловком од 40-их и 80-их година, помешана са врло прилагођеним јакнама. Осим тога, неке су осјетљиве сукње са уграђеним мајицама и врховима цистерн. То је кључна мешавина.

0818 rachel zoe outfit gray capri

Погледајте камеру у горњем десном углу? То је од Рацхелове филмске екипе — снимљене су на нашем снимку!

Да бисте видели више изгледа из нашег снимања (и добили више Зое-одобрених идеја пада одјеће) идите овдје!

Сада, мрзим да вам то покварим, али имате још неколико дана раније Пројекат Рацхел Зое се вратио на Браво. (Премијера је на 10 / 9ц, у понедељак 24. августа, тако да је ваш ТиВо, оштар у календару и испоруку пица, као добар СТФ.) Али ево добрих вести: Имамо цијелу лотту Зое да плима до тада:

  • Рацхел Зое’с Фалл ДОс & ДОН’Тс, у видео форми.

6 модних дилема, решио Рејчел Зое.

* Уживајте у врхунцу пројекта Тхе Рацхел Зое, Сезона 2.

  • Припремите се да одвојите над свим Рејчеловим Пиперлиме изборима.

Које од пада Рејчел Зое је ваш омиљени? Хоћеш ли их носити на састанку? (ФИИ, Рејчел је рекла да ће носити тај сјајни сребрни изглед на састанку са својим супругом Рогерјем!) Да ли рачунате на сат док се РЗП не врати на ваздушне таласе?

Ссылка на основную публикацию
2019