Да, то је “Страни ствари” Мерцх на пролећном путу 2018. године

На 2017 Еммис, Стране ствари цаст су јасно показали да су то модна мода са којом се сматрају, а дизајнери као што су Балмаин и Цалвин Клеин показују у именима Аппоинтмента. Па, ова стилска група твеенса постигла је нови ниво легитимитета у очима индустрије: имали су излаз на писти на Парис Фасхион Веек.

Међу металним хаљинама и цвјетним блузама Ницолас Гхескуиере послали су Лоуис Вуиттон прољеће 2018 био је један Стране ствари Мајица – слојевита преко цвјетног врха и ружичастих панталона. Није то био једини графички чип на писти, већ је био и једина референца на хит Нетфлик серију у целој колекцији.

Лоуис Vuitton : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018
ФОТО: Пасцал Ле Сегретаин
Лоуис Vuitton : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018
ФОТО: Пасцал Ле Сегретаин

Црни врх садржи илустрацију плаката из осамдесетих филмова младих звезда емисије, као и титулу серијала у свом потпису црвеног фонта. На жалост, Елевен није направио рез на овом графику. Али знамо да је Гексијер обожаватељ: Срео се са Стране ствари посаде прошлог септембра, када су дизајнеру платили посету у седишту Лоуис Вуиттон.

“Упознао сам децу прошле сезоне, а имали смо лепо време”, рекао је Гескуиере Вогуе иза сцене на данашњем прољеће 2018. године. “Разговарали смо и мислили смо да је врло смешно, можда, да направимо мало цитирања серије која ускоро излази на изложбу. Увек је сјајно имати такву малу несрећу у стајлингу, као да је девојка задржала своју мајицу из бина на неки начин и тако Стране ствари…. Мислим да је то била једна од најтраженијих одјевних предмета од стране дјевојчица. “

Још увек није ријеч о томе када можемо купити мајице (а камоли колико ће Лоуис Вуиттон узети на трговину). Али можемо макар да погодимо од ове мачке да је Гескир једнако узбуђен Стране ствари‘врати се у Нетфлик као и ми. Нови циљеви гардеробе за посматрање боксова?

Тхе Странгер Тхингс Кидс су били најсличнији одред на редовима Емми Авардс 2017. Ред Царпет

Миллие Бобби Бровн је носила те Топсхоп Јеанс – и они стварно изгледају сјајно

Ссылка на основную публикацию
2019