Бихте ли носели маратонки маратонки? Новите обувки за живот растат с краката ви (& корема!)

Ако само Какво да очакваш, когато очакваш дойде с глава за това как по дяволите да изтръгнеш внезапно безумно оплетените си точици в чифт обувки, които всъщност са удобни! Очарованите майки, които ще бъдат навсякъде сега, имат отговор, благодарение на чисто новите матучни маратонки от New Life Shoes.

0201new life shoes maternity fa2

Тъй като всеки, който някога е имал бебе, може да ви каже, това е красиво на краката ви – те се разширяват, те набъбват от задържане на вода, болят от добавената тежест, която ги обличате през целия ден, и идеята да се наведете ги в чифт ботуши е почти невъзможно след 30-та седмица. Влезте в New Life Shoes, които са проектирани с акушер-гинеколог и подиум, за да дадат допълнителна подкрепа и комфорт и да се приспособят към краката ви благодарение на ” -fit система “, която ви позволява да издърпате каишката и да смените го с една ръка.

Съгласно прес материалите, обувките също така разполагат с петслойна система за възглавнички, която е напълно приспособима – добавя или премахва слоеве, когато краката ви се променят – и са изработени от разтегателни материали, които се разширяват и се прибират с вас.

Те са шик? Решително не. Но те със сигурност са приемливи за маратонките, а моето предположение е, че повечето бременни майки ще пожертват стил за удобството, което тези бебета осигуряват. Те са по $ 79,99 и ще бъдат налични след няколко седмици на www.newlifeshoes.com.

Какво мислиш, дами? Има ли някой от вас бременни читатели, които са ви заинтригували? Какво направихте за обувки, когато очаквахте? Не е ли това гениална идея, която отдавна е по-дълга? Бихте ли ги носели? обсъждам!

PLUS!

  • Сам Еделман за American Eagle: Супер сладки обувки на много хубава цена

  • Гениален трик за обувки, за да изглежда по-тънък за миг

  • 11 суперчхика двойки обувки, всички под $ 40

Снимка: любезното съдействие на New Life Shoes
Ссылка на основную публикацию
2019