Beyoncé носи платформен съединител, който е толкова скъп, колкото изглежда

Бионсе е на нещо, което е достъпно за мода през тази есен. Само миналия уикенд тя зашемети в костюм от $ 56 Mistress Rocks и $ 105 House of CB пола; преди това тя носеше рокля от $ 165 House of CB за Diamond Ball на Риана. Видяхме “ниския” стил “висок нисък” на кралица Бей – беше само въпрос на време, докато получихме “високата”. И снощи в събитието “Прилив X”: Бруклин в Ню Йорк, тя изнесе, нейната изборна чанта, която ни напомня, че не можем да копираме всеки един от нейните външен вид.

Бионсе вървеше червения килим в рокля от сватбени рокли на Уолтър Мендес и бижутата Лорейн Суартс – и макар и двете да бяха невероятно зашеметяващи, очите ни веднага се насочиха към блестящата торба, която носеше. Това не беше един от най-мощните шалчета, които можехме да вземем в Forever 21 – нещо много по-интересно.

775060038LS001_TIDAL_X_Broo
ФОТО: Кевин Мазур

По-отблизо (и не се притеснявайте, има много в Instagram) разкри, че нейната чанта по избор е ограничено издание сътрудничество между легендарните аксесоари дизайнер Джудит Leiber (известен с леглото си вечерта чанти) и streetwear цар Александър Уанг. Приятно заглавие “Покажи ми парите!” чанта, тя е направена да изглежда като ролка от 100 долара, изписана в кристали “Сваровски” … естествено.

775060038LS005_TIDAL_X_Broo
ФОТО: Кевин Мазур

Както бихте очаквали от буквална торбичка за пари, тя проверява на случайни $ 4,995 поп.

Александър Уанг, Джудит Лейбер, джакпот, $ 4,995, Crystals From Swarovski

Сътрудничеството започна само преди няколко седмици, на пистата на Александър Уанг 2017. Още по-наскоро, обаче, това беше пренесено от Ким Кардашиан през миналия уикенд.

Александър Wang - Runway - September 2017 - New York Fashion Week
ФОТО: Пресли Ан

Нищо не става, че интересът ни се развива в дизайнерско сътрудничество, подобно на неофициална подкрепа за знаменитости – така че две на една седмица? Това е доста добро за 10,263 съединителя с кристал Swarovski. Ако по някакъв начин имате $ 5K за събиране на прах и искате нов аксесоар, за да го издухате, точният съединител на Beyoncé е достъпен чрез уебсайта Crystals From Swarovski – въпреки че доставките са изключително ограничени: са направени само 20 торби. Имайки предвид големия ценови клас, който буквално показва на света, че сте зелени, ще се придържаме към изпробването на Beyoncé под $ 200 рокли вместо.

Връзки:

Beyonce’s Latest Date-Night Outfit струва нисък ключ $ 161

Селена Гомес носеше 400 долара пижама в Ню Йорк

Кралица Летизиа от Испания Просто носеше рокля от 90 долара Zara и все още е на склад

Ссылка на основную публикацию
2019