Амерички купци годишње купују 500.000 кецкофова хаљина и индустрија пром је откачена!

матурско вече

Модни хитни случај, момци! Управо смо чули да је пром 2014. можда угрожена!

Посебан извештај о Данас показују прошлог пролећа истакнуо је да су се Американци преплавили на куповину више од 500.000 фалсификованих дизајнерских плакета онлине сваке године:

А сада, индустрија пром о томе је толико оштрина, не сједе.

Према истраживању које је спровео Мац Дуггал, врхунски бренд хаљина специјализиран за пром и формалне хаљине – они су обучени сви од Бетте Мидлер до Аретха Франклин-68 одсто малопродајних трговаца из плакета каже да ће се заједно дружити у чекању то-Гоогле блокада.

Шта ово значи? То значи да ће легитимни дизајнери малопродајних трговаца блокирати Гоогле да индексира своје веб странице у резултатима претраге током читаве седмице – с циљем да притиска Гоогле да нешто предузима о блокирању сајтова за превара који продају кључеве.

фалсификат prom dress

“Фалсификовање дизајнерских хаљина постоји већ дуго пре него што је Гоогле дошао на сцену, али претраживач је проблем погоршао експоненцијално,” изјавио је дизајнер Мац Дуггал.

Како? Скампери могу да купе Гоогле огласе да се потискују на врх резултата претраге – и краду многе фотографије са сопствених сајтова дизајнера.

Према предложеној веб локацији Гоогле блокаде:

Блокада једне недеље Гооглебота у великој мери је симболички протест. Осим нових страница и / или нових садржаја које Гоогле није пронашао током недеље овог протеста, вероватно неће бити значајног утјецаја. > Циљ кампање је створити свијест о томе како неуспјех Гоогле-а да филтрира фалсификате омогућава овим веб страницама да откажу купце промо-купа. Оптимално, негативан публицитет из ове кампање ће створити притисак на Гоогле да филтрира фалсификате одјела из свог индекса, баш као што је гигант претраживача показао да је способан да ради са фармацеутима. Гоогле би требао барем бити у могућности да достигне паритет са Бинг-ом у погледу блокирања фалсификатора.

Шта мислите о овом позиву за акцију малопродајних трговаца? Да ли сте икада постали жртва куповине фалсификованог производа онлине? Реците нам о томе у коментарима испод!

Ссылка на основную публикацию
2019