Aerie просто обявиха трите си най-нови модела на ролите – и всички те са невероятни

Аери, американската линейка на американския орел, която се ангажира да празнува всички тела чрез кампании без аерограф и вдъхновяващ екип от говорители, развива семейството си на ролеви модели. Марката обяви, че три много, много готини жени ще се присъединят към модела Искра Лорънс като посланици: американският олимпийски гимнастик Али Райсман, Отглежда-Иш актрисата и активистката Яра Шахиди и певицата Рейчъл Платън.

Кариерата им – гимнастика, телевизия и музика – може да са различни, но Raisman, Shahidi и Platten са всички основни играчи, които променят играта си. И навсякъде, тези жени са използвали своите платформи, за да се застъпват за себе си и за другите, независимо дали е под формата на овластен химн или свирепо свидетелство в съда. В изявление Aerie обясни, че е избрало това трио да се яви в кампанията си през пролетта на 2018 г. заради “влиятелните си гласове, уникални истории и успех, постигнат от само себе си”.

ФОТО: © Али Митън

Дженифър Фойл, президент на световната марка на Aerie, заяви: “Яра, Али, Рейчъл и Искра наистина въплъщават AerieREAL и какво означава да бъдеш силен, уверен и щастлив в собствената си кожа …”. Сега повече от всякога ние искаме да насърчим жените навсякъде да се чувстват овладени да прегърнат своите уникални качества и красиви REAL себе си. “

ФОТО: © Али Митън

Като ролеви модели, Raisman, Shahidi и Platten ще се появят в кампаниите на марката за интимни, плуващи и облекло през цялата година. С комбинираните си постижения триото се вписва в разказ за позитивността на тялото, която Aerie просъществува от години с усилията си за въвеждане на по-приобщаващ продукт, да се отърве от Photoshop и да хвърли редица жени, които не се вписват задължително в традиционното “модел” мухъл да се появи в рекламите си.

ФОТО: © Али Митън

Може би си спомняте, че партньорството на Raisman с Aerie беше открито за първи път през ноември в блясък “Среща на жените на годината”. Но новината за това, че е част от нов клас ролеви модели също идва с друго много специално съобщение: Raisman, Shahidi и Platten ще проектират някои неща, които можете да очаквате да видите в магазините на Aerie тази пролет.

От март, ексклузивните продукти, които мечтаят за моделите на ролите, ще паднат в Aerie, като 100% от приходите ще се възползват от благотворителната организация по свой избор. Все още няма нито една дума, за която ще се насочат приходите, но Шахиди ни подозира, че тези специални елементи ще подкрепят инициативите, които можем да задържим: “Обичам да подкрепям причините и движенията, които помагат да се запази тази идея за нарастване на хората”, каза тя.

ФОТО: © Али Митън

Моделите на “Роли” на Aerie наистина започнаха с “Лорънс”, а моделът е психически, за да видят, че младите жени се представят в кампанията на Аери с новите попълнения на екипажа. “Не можех да бъда по-развълнуван от това, че общността #AerialREAL Role Model да расте, защото имаме нужда от гласове”, каза тя. “Ние се нуждаем от разнообразие. Искам всяко момиче да се чувства като човек, с когото да потърси.”

ФОТО: © Али Митън

Кампанията и сътрудничеството са само началото на тези ролеви модели: Можете също така да очаквате, че Platten, Raisman и Shahidi ще се появят в магазините на Aerie през следващата година като част от речта “Real Talk” ще обсъдим теми от позитивността на тялото за овластяване на жените, добавяйки още повече слоеве към (и начините за преживяване) движението #AerieREAL.

Как Яра Шахиди помогна на своите приятели (и Beyoncé Protégées) Chloe x Halle Вземи роли на “Grownish”

Олимпийският медалист Али Райсман на нейния предполагаем сексуален злоупотребяващ: “Ти си нищо”

Ссылка на основную публикацию
2019