Све што невеста треба знати о воском за свој велики дан

Хајде да се суочимо са њим: Постоји добар део Латинске пуне, тамне косе, и то, мис амигас, није ограничен на наше главе. Да, само би се могло осећати да се бријамо чешће од просечне жене, трошимо више на уклањање длака и (ТМИ алерт!) Има потребу да се нагиње на нарочито надахнуту стаху. Тамо сам рекао. Дакле, на твом великом дану мислио сам да би требало да будете наоружани неким потребним саветима о депилацији са професионалца и позвали Ноеми Групенмагер, бразилског оснивача Уни К Вак Центра у Њујорку. Ево шта је морала да каже. * Де нада *.

глам belleza latina boda waxing

Зашто је воском најудаљенији облик уклањања длака за дан венчања невјеста?

Восак уклања косу дуже време и са бољим резултатима него било који други метод. Она уклања косу у корену, а не само на нивоу коже и обично траје свуда од три до шест недеља – само оно што вам треба за дан венчања и Медени месец.

Који облик депилације је најбољи и зашто?

Еластични восак! То је 100-процентна природна формула направљена од борове смоле, пчелињег воска и есенцијалних уља примењених на температури тијела. Отвара поре лагано и влажи кожу, омогућавајући воску да нежно уклања косу.

Оно што сте нашли је највећа забринутост Латинске Америке када је реч о добијању воска?

Латинске су тачне када је у питању чишћење и узимају доста поноса у начину на који дозвољавамо свету да нас види. Сматрамо депилацију као део нашег режима узимања и често воска више делова тела како бисмо показали нашу лепу кожу. Наша једина брига је квалитета. Желимо да се уверимо да је наше искуство са воском код професионалца који зна како брзо уклањати косу, ефикасно и са минималним неугодностима. Као што би требало!

Колико брзо прије вјенчања требате добити восак и зашто?

Ако никада раније никада нисте восакали подручје, то је ближе великом дану, јер се ваша коса навикла на друге методе уклањања косе, као што је бријање, што резултира неједнаким растом док се не прилагођава циклусу воскања. ако ти имати восак раније, два до три дана пре великог дана је идеалан. Такође, ако имате пробни восак, препоручио бих то да радите месец дана пре вашег венчања. Ово вам омогућава да рехидришете кожу на ефикаснији восак непосредно пре вјенчања за дужи период глатке коже кроз ваш медени мјесец.

Који је прави начин да припремите кожу за восак?

  1. Подигните косу на дужину од 1/4 инча. Ако је прекратак, восак се не може ефикасно повезати са фоликулом косе.

  2. Прасите подручја која сте имали воском. Важно је избацити мртве ћелије коже како бисте избјегли запрљане поре и урезане длаке. Ваш последњи пилинг треба да буде најмање два дана пре третмана са воском.

  3. Влажите своју кожу исправно до дана пре воска како бисте задржали подручје хидратизовано (и након што одржите кожу изгледају сјајно, наравно).

Шта су неке ствари које не би требало ни мислим о радњи пре венчања?

Постоји пуно правила. Ако се често честите, прво поставите восак, а затим оставите дан или два пре него што сипате мало сунца. (Напомена уредника: Немојте заборавити на то заштитно средство за заштиту од сунца! Да, ја сам чувар.) Иако микродермабразија уклања мртве ћелије коже, што је идеално прије воска, дозволите отприлике два дана пре депилације како би се кожа зарастала. Ако имате хемијску терапију или користите топикалну терапију акни, обратите се свом лекару и воску прије службе. Такође, требали бисте апсолутно не пити алкохол прије воска. Пијење појачава ваше поре, што би могло отежати уклањање косе. И, коначно, ако сте веома осетљиви током вашег менструалног циклуса, восак или пре или после тих дана.

Како можете да одржите пробоје и бријање бритвице у ували?

Избегавајте било какву методу уклањања косе која вам даје уста и косу. Бреакоутс се могу појавити када користите производе са хемикалијама попут депилатерија. Бријање (нарочито са тупим сечивом) такође чини кожу подложном урезаним длакама. ако ти урадите узимам ушну косу, препоручујем наношење Уни К Вак Центра Ингровн Хаир Ролл-Он, $ 22, униквак.цом, јер хидратизује кожу, смањује упале и помаже у ослобађању косе ухваћене у фоликлу. Такође, избјегавајте отежавање подручја избјегавањем чврсте одјеће.

Који је кључ за одржавање ваше услуге и одржавање коже глатким?

Одржавање здраве и хидриране коже је од суштинског значаја за одржавање последње услуге. Пијте пуно воде за хидрирање изнутра и користите одличан дневни овлаживач за закључавање влаге. Пилинг до два дана пре воска такође помаже у уклањању длака.

Које су ваше мисли о депилацији? Реците нам!

Ссылка на основную публикацию
2019