Пажња, Кате Миддлетон Хаир Девотеес: њен регенератор је сада доступан У САД

кате middleton hair blue dress

Важне вести за свакога ко се обожавао на олтару косе Кате Миддлетон: Много вољеног производа из њеног лондонског салона је сада доступан у САД-у. Дуо Цлеансе анд Цондитион из колекције Цхелсеа Цоллецтион од Рицхарда Варда је “ботанички холистички холистички шампон, “што значи да је направљен без сулфата како би се избјегло тешко сударање и уклањање коса природног уља. Вард то назива “једним триком понија”, јер претвара шампон и кондиционерски корак у један, а будимо искрени: Без обзира на погодности које штеде вријеме, ми смо задивљени свиме што би могло бити одговорно за Катеове сјајне, сјајне жице. Боца кошта 12 долара, а можете пробати овде.

Уз давање препорука производа Дуцхесс-а, Вард је одговоран за одржавање краљевских брава. Био је онај који јој је дао краће резање и ударце, назвајући га “практичним стилом” за маму од две. “Одлична је опција за маму која има дугу косу, која има заузет живот и није кратка на времену. Она је нешто софистициранија али са свим предностима дуге косе”.

Уз те сретне вести о вијестима, оставићемо вам још један снимак Катеове грипе који изгледа апсолутно феноменалан.

кате middleton glossy shiny hair

Катеова омиљена особа се уклапа у категорију кукавица, много оштар тренд косе. Је ли то нешто што би требало да покушавате??

__

Детаљније Роиал Стиле: __


Ссылка на основную публикацию
2019