Килие Цосметицс Цоллаб са Коуртнеи Кардасхиан би могла доћи ускоро

Очигледно је да Килие Јеннер воли да све остане у породици: већ се удружила са старијим сестрама Ким и Кхлое Кардасхиан у колекцијама Килие Цосметицс и са Кендаллом Јеннером на више модних линија. Једина сестра са којом није сарађивала је Коуртнеи Кардасхиан, али ако су сумње навијача оријенталних очију биле тачне, можда је већ био у сарадњи са Килие к Коуртнеи колабом.

Као Стилецастер први пут пријављен, Твиттер корисник ЛаРонда Мангум је приметио оно што се чини као знак да ће се сестра придружити Килие сљедећој епизоди прошле недеље Држи се са Кардашијанима. У понедељак, ЛаРонда је твеетирала фотографију случајног снимка из епизоде ​​у којој четири цијеви Килие Лип Кит-а седе на столу поред другог контејнера сјајног сјаја, очигледно украшеног Коуртнеијевим именом. “Какав је то будући благослов који видим у позадини?! �� Још један колаб са @коуртнеикардасхом @килиецосметицс од @КилиеЈеннер можда ?!” она је написала пиц.

Сјајна цијев “Коуртнеи” за усне дефинитивно изгледа као главна наговештај да се најстарији и најмлађи чланови породице Кардасхиан-Јеннер удружују на још једну од Килие-ових колекција шминке. Али пошто је породица позната по добром држању тајни, то би могло бити и пре него што видимо нови колаб. Као референца, Килие и Кхлоеова вишенамјенска колекција Коко састоји се од неколико чаробних ружичастих сетова за панталоне, запакованих у сјајним златним цевима и ружичастом палетом палета, док Килие и Кимова ККВ од стране Килие Цосметицс колекције састоје се од четири универзална комплета за гурање. Без обзира који производи укључују и које сенке долазе, Килие и Коуртнеи-ов колабар ће се сигурно продавати за неколико минута.

Повезане приче:
-Продаја бројева Килие Цосметицс су легитимно луди
-Сви упоређују Килие козметичку нову линију са Фенти Беаути-ом
-Килие Јеннер Јуст Гот Буттерфли Таттоо Витх Сецрет Меанинг

Ссылка на основную публикацию
2019