Каква је твоја дефиниција “сушења пешкирнице” ваше косе? И да ли то радите?

1130 towel drying bd
ФОТО: (ц) Цхристие Брооке

На једном догађају у којем сам био недавно, фризерски фризерски фризер је понављао тај пешкир – сушење косе након што је туш био само велики не-не. Био сам збуњен. Дакле, требало би да дозволите да ваша коса буде само мокра? Не, није то мислио…

Видите, он је мислио на “сув ручник” као што је узимање пешкир да би прочистили влагу из своје косе, начин на који мушкарци раде у филмовима. Али када кажем “пешкир сув”, мислим на то како се коса у ручник и вуче на врху турбанског стила, допуштајући јој да ухвати влагу док идем у своју спаваћу собу да се облачим, а можда и дајући јој неколико стискања након тога. Моја дефиниција је била потпуно у реду да радим у његовим очима, али први је био не-го.

Једном када смо разјаснили ову грешку, све је било добро, али то ми је помало размишљало о томе шта људи стварно мисле када чују “пешкир сув”. И, наравно, какве су твоје навике.

Па хајде да сазнамо. Каква је твоја дефиниција за сушење косе? И шта заправо радите да бисте извадили влагу из ваших брава након туширања? Оставите своје одговоре испод.

Сродне: Да ли сте ручник у туш кабини или на купатилу?


Више начина за гламур

Можете добити 50.000 долара само за пријављивање или пријављивање на Гламоур.цом!

Додајте Гламур на своју иГоогле страницу.

Пратите нас на Твиттер-у!

Слике: Јупитер Слике
Ссылка на основную публикацию
2019