Како копирати Сууупер-секси шминка Гаме оф Тхронес Стар Емилиа Цларке је носила прошлу ноћ

Девојке може бити на хиатусу (бооо!), али Игра престола враћа се ускоро – и МОРАТЕ да видите како је Емилиа Цларке погледала прошле ноћи сезоне – три премијера.

емилиа clarke game of thrones premiere eye makeup

Али прво, можемо ли да разговарамо о томе како је нисам препознала као Кхалееси са том тамном смеђом косом умјесто платинском плавушом? Требало ми је као 30 секунди да региструјем ко је она!

У сваком случају. Хајде да пређемо на њену премијерну величанственост и увећавамо на тај шминкавајући изглед шаке.

емилиа clarke zoom

Ево како копирати Емилинову шминку следећи пут када желите да се секси ствари на суптилан начин, захваљујући шминкеру Давн Броуссард-у, који је желео да глумици гламурозно-невиног изгледа. “Емилијина хаљина је имала краљевске плаве боје и била је супер елегантна и модерна, тако да нисмо желели да се превише супротставимо својим шминком. Желели смо безвремени гламур са наговештавањем нешто узбудљиво”, објашњава она. Ево како да:

  1. Нанесите црни еиелинер на горњу и доњу линију трепавица. Коришћењем палете од камених сивака с сребрним акцентима створите суптилно димљено око.

  2. Држите појединачне лажне трепавице дуж горње линије трепавице, поставите кратке трепавице са средњим трепавицама да бисте направили природну ивицу.

  3. Нанесите црну маскару на врхње трепавице и браон маскару на дно.

  4. Нанирајте меки, мат бронзер у вашу јагодичицу, под брадом и на носу, а затим мешајте меку, беби ружичасту боју према горе у бронзер. Завршите бледом ружичастом јастучићом који је неколико нијанси лакши од ружине, на јабукама ваших образа.

  5. Изаберите боју за усне, која је неколико нијанси тамнија од ваше природне боје усана и даб на врх прста како бисте створили мрље.

Такође вреди напоменути: Давн припремио Емилијину кожу помоћу Биоре Ацне Цлеаринг Пруга, да пилинг и уклања сву досадну, мртву кожу.

Шта мислиш о шминкању Емилије Цларке овде? Желите ли да копирате овај изглед??

Фото: Гетти Имагес
Ссылка на основную публикацию
2019