Халле Берри’с хаир ис нов блонде нов

Позната длака коју требате видјети данас припада Халле Берри-глумица је пуна плава бомбона на нама!

Као предводник до петка у емисији новог Бонда АВЕТ, догађај у Л. А. јуче је постао чаробна глумица која је током година играо Бондове дјевојке – укључујући Беррија, који је 2002. године одиграо Јинк Умри други дан (онај који је произвео свој иконичан тренутак бикини наранџе). Док је Берри заправо имао секси пиксел за ту улогу, отишла је са другом тактичком тактиком вруће девојке за догађај: велика, плава и ох тако Бонд.

Ово је био званични деби са црвеним тепихом пуно бљештавог Берија. Убрзо је уграђена златна представа, али око средине септембра, она је прошла много лакшим, а синоћ је обележила први пут када смо је видјели њену позадину сјајним новим нијансом. Пале наглашава мешавину са карамелом и црнком како би јој раменима пашале слојевале вишебојну дубину и текстуру, док су светле дионице у предњем попу да би се ово осетило као један од њених блиставих тренутака свих времена. Иако је укупан изглед веома 2015., не можемо игнорисати вибрације Фаррах Фавцетт-а. (Можда намерно климају покојној глумици која је имала једну од други већина иконичких тренутака за купаћиште свих времена?)

У међувремену, иако смо се одушевили термином “пробој”, морамо имати у виду да је ово први пут на Беријем први пут на црвеном тепиху откако је објављена вијест о њеном разводу од Оливије Мартинез-а никада нећемо покушати да поричемо позитивну енергију и осећај обнове које може донијети нова и феноменална фризура. Одличан избор, Х.Б.!

халле berry blond 2

Још од Гламоур.цом:

Хоћеш да знаш шта је у тренду сада? Проверите Индекс ружа:

Ссылка на основную публикацию
2019