Старбуцкс има тајни мени за псе

За опсједнут тајним изборима, мали број националних ланаца нуди толико избора као Старбуцкс. Ту је тајно љубичасто пиће, старије вести тајно ружичасто пиће, па чак и тајна покварена функција поклопца. Што се тиче прилагођавања, Старбуцкс првенствено контролише серију са 17.000 начина на који можете прилагодити своје пиће – а то је само за људе.

Старбуцкс је тихо служио читав други тајни мени само за псе. До сада се састоји од једне ставке, омиљеног продавца и популарне публике: Пуппуццино. То је слатко колико и звучи. Пиће долази у одговарајућој величини – еспрессо шоље – и састоји се искључиво од шлага.

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

До сада, Пуппуццино има углавном Китсап Хумане Социети захваљујући својој популарности. Организација Силвердале из Васхингтона је скоро самостално стварала потражњу, а волонтерка Молли Цларк често је трчала са неким веома срећним (и све до-вредним) псе за њену локалну Старбуцкс, као Рафинерија 29 извештаји.

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Учитавање

Поглед на Инстаграм

Сада када је, мачка, мачка изашла из торбе, можда ће Старбуцкс повећати свој тајни мени пријатељски за кућне љубимце да укључи пријатеље мачака!

Повезан: Како наручити 32 различита пића из Старбуцкс тајног менија

Ссылка на основную публикацию
2019