Защо новата козметична колекция на Пат Макграт е играч

Земята се разклаща в света на красотата днес. Грим гений Пат McGrath най-накрая разкри дългоочакваното допълнение към продуктовата линия Phantom 002 на Пат Макграт Лабс – и се оказва, че това не е нито един продукт, а комплект от осем парчета с ограничено издание, включващ фолио-подобни пигменти в оттенъци на жълто злато, неоново синьо, полирана мед и фуксия. И както може да очаквате от жената, известна с намирането на нови и изобретателни начини за носене на цвят, всеки може да се носи на капаци, устни, бузи и други.

фантом 002 mcgrath products collection

Феновете на Eagle-eyed ще забелязват подобна сянка на първия си продукт Gold 001 (който се превърна в моментално усещане, когато я пусне в края на октомври) в сместа, но е сигурно, че това е съвсем различен продукт с различна порода от пигменти – Gold 002 има още по-отразяващо покритие. Също така в комплекта: Colors Blue 002 пигмент, Copper 002 пигмент, Fuchsia 002 очи руж, черен 002 блясък за очи, Black Caviar гелна облицовка, както и Blender четка 002 и плоска четка 002. Проектираната звезда на линията е окото блясък, блестяща, мастилена основа, която превръща всичко, до което се докосва, в многоизмерна маслена петна.

Разбира се, всичко това е в съответствие с това, за което се отнася Макграт. Най-черно-черни, мастилено изглеждащи са един от нейните подписи. Иновативното използване на пигмента от британския художник я превърна в един от най-влиятелните и търсени художници за гримиране както за списания, така и за модни ревюта, независимо от липсата на формално обучение. Майстор на пигмента като цяло, ако има един човек в света, който може да намери нещо иновативно в тази категория, това е Макграт. Друго нещо, за което е най-възхвалявана? Нейната работа с неочаквани материали като винил, пера и перли. Дори нейната Барби има край. Не е чудно, че се е опитала да създаде покрития, които са напълно различни от всичко на пазара днес.

Вземете, например, блестящите златни фолийни устни, които тя даде на прозореца Prada пролет 2016. (Което можем да добавим, тя използва първия си продукт, Gold 001, за да създаде.)

Прада spring 2016 gold lips

На прожекцията на DVF пролет 2016 не можехме да получим достатъчно блестящ начин, по който смеси блестящи блясък и зелени цветове заедно на клепачите на моделите. Нейната вдъхновение? пеперуди.

Kendall jenner dvf blue green eyes

Графичните очи, направени в подписа им с мастило черно, бяха фокусната точка на шоуто на Луи Вюитон през пролетта на 2015 г., правейки феновете на красотата навсякъде да искат аниме мигли.

потупване mcgrath louis vuitton

И можете да видите нейната склонност към смесване на текстури и светлини в шоуто Dior пролет 2013 г., където тя изпрати модели надолу по пистата с ярки fuchsia и електрически оранжеви кристално украсени капаци.

потупване mcgrath eye makeup
Диор spring 2013 pat mcgrath

Що се отнася до това как да носите смелите продукти, посъветвайте се с Макграт. Когато става дума за изработване на силен външен вид, тя веднъж ни каза: “За да балансирате силните очи и устните, разбъркайте си текстурите, за да не затрупате лицето”. Значи, ако носите лъскави устни, изберете матово течно очна линия. Тя също така отбеляза, че е важно да запазите кожата си естествена, така че очите и устните ви могат да бъдат основната атракция.

Маркирайте календара си за официалното освобождаване на Phantom 002, което ще ви струва $ 240 за целия комплект. Колекцията излиза на живо на обяд на 15 декември в patmcgrath.com. Само 1200 от тях са направени (идват направо от лабораторията за грим), така че ако искате да влезете в стоките, по-добре да действате бързо.

фантом 002 mcgrath packaging
потупване mcgrath phanton pigments

Още от Glamour.com:

Искате ли да знаете какво е тенденцията в красотата сега? Проверете индекса на червилата:

Ссылка на основную публикацию
2019