Това е естествената коса на Laverne Cox, която всъщност изглежда

Ако говорим за вдъхновяващи жени – които почти винаги сме – Лаверн Кокс е един от естествените хора. Без страх на екрана и изключен, Orange е новият черен актрисата и активистката последна публикация на Instagram само утвърждават нейния статус като ролеви модел (затова гледаме тук на рок твърдо). Кокс почти винаги е сниман с дълги, мелочервени вълни, блестящо омбре, което само добавя към сиянието си. Но вчера тя направи отлично изявление за това, да се прегърнеш във всякаква форма.

“Носенето на косата ми естествено с красивата й извивка и къдрене на ежедневието е прекалено много работа за мен. Обикновено предпочитам защитни стилове, перуки и косми за моите ежедневни стилове”, пише тя. “Но през януари, когато направихме този изстрел, това е видът, за който бях най-развълнуван. Не съм успокоил косата си от 2011 г. насам. Моето естествено космическо пътешествие продължава и аз искам да празнувам, че толкова, колкото изглежда и другият аз също искам да празнувам естествените сестри на косата си.

Зареждане

Преглед на Instagram

Излишно е да казвам, че сме тук за него. Хората, които правят това, което най-много ги кара да се чувстват като себе си, са нещо като цялост към косата и грима. Но само по отношение на представителството, това е чудесно послание, което трябва да се изведе там. Пътуването на всеки е различно, но обществената позиция на Кокс, подкрепяща естествената общност на косата (в свят, в който изучаващите се показва, често е насочена срещу нея) е просто още една причина да я обичаме.

Зареждане

Преглед на Instagram

Това не е първият път, когато Кокс показа на света естествената си коса, но няма нищо лошо в повтарящото се послание, че красотата идва под всякаква форма. Въпреки че очевидно ще вземем каквото служи.

Зареждане

Преглед на Instagram

Свързани истории:
-Леона Луис относно здравословното изплакване, което я накара да престане да изправя косата си
-Laverne Cox на Кайтлин Дженър и защо се нуждаем от разнообразни транссексуални ролеви модели
-21 Сериозно приятни прически за къдрава коса

Ссылка на основную публикацию
2019