Меган Маркел носеше косата си в най-красивия бук за кралската сватба

Сватбената коса на Меган Маркел е тема на разговор от момента, в който тя дойде в съседната светлина и накрая най-сетне познахме сватбената прическа на Меган Маркел. Ако сте заложили залозите си, е време да съберете: тази сутрин Мегън се появи по пътя към замъка Уиндзор с ниско ниво с централна част и диамантената бандажа на кралицата Мария, която й бе дадена на кралицата – красива интерпретация на нея сега известен разхвърлян кит. Според двореца Кенсингтън, диамантената лентичка тиара е английска и е изработена през 1932 г., с анцуг от 1893 г..

Ранните съобщения и слуховете показват, че Мегън използва фризьора на Амал Клуни, Мигел Перес, за сватбата си. Клуни също присъстваше на сватбата и я носеше в разхлабени вълни под ярка шапка с невен. Перес е базиран в Salon Sloane на John Viale в Челси, Лондон, работи с Амал в продължение на години. Съобщавано, Меган е срещнал Перес чрез Клуни. Но Кенсингтън Палас по-късно потвърди, че косата й е дело на козметиста за знаменитости Серж Нормант, който също работи заедно със Сара Джесика Паркър и Джулия Робъртс Булки.

принц Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
ФОТО: Крис Джаксън
принц Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
ФОТО: Pool WPA
принц Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
ФОТО: Pool WPA
принц Harry, Queen Elizabeth's grandson, marries U.S. actress Meghan Markle in Taplow
ФОТО: Дарън Стейпълс / Ройтерс
Меган Markle Arrives At Windsor Castle Ahead Of Her Wedding To Prince Harry
ФОТО: Крис Дж. Ратклиф
принц Harry Marries Ms. Meghan Markle - Atmosphere
ФОТО: Ричард Хийткот

Костът е станал подпис на Меган през последните няколко месеца, като се има предвид значението му като статутен символ на съвременните роялти. Разхвърлян кит може да не е новаторска новина за съвременните жени, а ако сте преминали финалите, в салона или навън в неделя, вероятно сте носели някаква вариация от гледката на Меган. Въпреки това, фактът, че Меган държеше лицето, което беше преди да се присъедини към монархията, говореше много за подхода, който ще предприеме, за да бъде кралски. Тя не идва като празна плоча, за да бъде оформена и луд, както може да изглежда, това е почти нечувано за хора, които стават кралски.

Вземете Кейт Мидълтън: Без никаква сянка, че е справедливо да се каже, че тя поддържа кралските стандарти за гледане, които са се оправили по всяко време. Месовете на Меган са едва ли не разхвърляни, но те са много по-ниско от ключовото,.

Зареждане

Преглед на Instagram

Всеки от тях сами, но е много важно да пробият протокола, а в косата и навсякъде Мегхан води това обвинение. Това каза, че Меган със сигурност не се събуди по този начин. Според Лидия Ф. Селърс, фризьорката на Меган за годините, преди да се занимава, гладките и спокойни вълни идват от няколко ключови продукта. Първо щеше да дойде обемистият спрей на Орибе за този асансьор в корените й, а след това и лечението с Керастазе Олео Релакс, за да изгладят къдрите на Меган от естественото им подскачащо състояние, Sellers казаха на Rafinery29.

принц Harry And Meghan Markle Visit Northern Ireland
ФОТО: Чарлз Маккуилан

Освен това лондонският колорит Theonie Kakoulli каза, че Меган е фен на терапиите с кератин и я е посещавал два пъти за изглаждане, депресивно лечение. В този момент не можем да кажем дали тези продукти са точно в косата на Меган (все още има детайли). Те са безупречни костюми в света на косата – и след като миришеш на Орибе специално, не е лесно да се разделиш.

Ще актуализираме тази публикация с още снимки и информация, тъй като тя идва.

Свързани истории:
-Мекият Bun на Механ Маркел всъщност нарушава кралския протокол
-Интернетът накрая извади любимия червило на Меган Маркел
-Опитах странен масаж на устата Меган Маркел се заклева

Ссылка на основную публикацию
2019