Ke $ ha и блестящият грим виновен синдром на удоволствието

Безопасно е да се каже, че някои знаменитости като Ke $ ha имат политика “Няма блясък настрани”, когато е време за шоу. Въпреки че за съжаление не мога да използвам като извинение певица като извинение, мога да кажа, че към края на колежа минах през сериозна блестяща фаза с грим, която можеше да съперничи на Кеса. Аз пресъздадо един блестящ пример след скока!

0816 kesha glitter beauty bd
ФОТО: 2010 Getty Images

Подобно на Ke $ ha, имах постоянна връзка с красотата си с моята бляскава сянка на очите за около година: “Mightnight Cowboy” от Urban Decay. Тази дама с черни сенки, далеч не беше от твоята фина блясък. След като я приложа, буквални късчета блясък паднаха върху миглите ми и върху дрехите ми (и дори върху дрехите на моите приятели, когато се наведох за прегръдка), но не е нужно да казвам: __ Обичах това. Мислех, че бих пресъздал външния вид от блестящия ми разцвет, за да можеш да получиш една идея:

0816 christa lee glitter eye shadow bd

А близък план:

0816 christa lee glitter eye shadow closed bd

Трябва да кажа лично, гримът за очите е много по-луд интензивен! По времето, когато си мислех, че приличам на рок звезда, но погледнах назад, бих искал някой да ми е казал, че моите дискоглаве трябва да бъдат свалени, особено през деня. Аз не само носех бляскава сянка на партита – когато изглежда така е най-подходяща – но го носех да излизам в кафенето, понякога го оставях, ако се насочих към фитнес залата ираболепнича) Проведох го и преди да започна да работим!

В днешно време се утаявам в блясък вместо моите любими веднъж блестящи продукти за красота, тъй като се чувствам като навлизам в епохата, когато блясък грим е само малко също млад.

Какво мислите за блестящи продукти за красота, независимо дали става дума за лосион, сенки за очи, лигавица и т.н.? Оставете го или го обичайте? На каква възраст трябва да спрете да използвате блестящ грим? Или изглежда добре на всяка възраст, докато използвате умерено?

Някои други теми за “прекъсване на възрастта”, за които да помислите:

  • Колко стар е твърде стар да носи бикини?

  • Как младият е твърде млад за ботокс?

Снимка: Гети

Ссылка на основную публикацию
2019