Хората обичат, че Хилъри Клинтън не е грим за първото си след изборите реч

През целия кошмар на кошмарите, който беше този селекционен сезон (който по някакъв начин завърши с друг цирк на кошмари), гримът на Хилъри Клинтън беше спор. Всъщност тя е била тема на дискусия още от първото й първо начало през 2008 г. (когато писателката предположила, че тя е в неравностойно положение поради рутинната си грим – да, сериозно), тъй като очевидно не можете да бъдете жена в този свят без да коментирате вашата спирала или липсата на такава.

PHOTO: Гети изображения

Снощи, бившият кандидат за президент на Демократическата партия, държавен секретар и главната неприятна жена, бяха почетени в празника “Битката за шансовете” на Детския фонд за отбрана. Тя изнесе своите забележки без много, ако има такива, грим. Тя е в значителна разлика с червеното червило и топлата, праскова кожа, която носеше при третия дебат – и не е изненадващо, че интернет приветства промяната с отворени оръжия.

Имаше очевидно същинските нарушители, които я нарекоха “болезнено” и попитаха какво ще й отнеме да направи косата и грима преди появата му. Честно казано, Хилъри, не знаеш ли, че имаш орди от феномени на фотьойли с Wi-Fi парола и работещи пръсти, за да впечатлиш? За жалост! Опитвам се да разбера какво казват някои пичове, издаващи обиди от дневната му, като коментира кой грим човек прави или не избира да носи. Смятате ли, че Хилъри ще премине през емисията ви и ще си помисли: “Да, сър, потребител на Twitter, сте толкова прав! Дайте ми секунда да ми навиете миглите!” И дори ако тя Направих да се покаже снощи в грима, това също е нейната прерогатива.

Това не е партизанска задача. Това е проблем за жените, който не е трябвало да стори нищо – те не се чувстват. Аз за първи път разработих този нов навик, където понякога нося тъмно, мастило червило, което прави невъзможно целуването на гаджето ми, без да се обръща лицето му в тест на Роршах. Мисля, че това е моят грим “Аз не съм тук за вашите глупости”, защото когато го нося, не съм тук заради лайната му, лайната ти или кошмарите на никого. (Моят приятел няма нищо против, тъй като се чувства удобно в мъжествеността му.) И така мисля за решението на Хилъри да остави грима като своя “Не съм тук за вашите глупости”.

Тя няма само себе си, за да впечатли, никой да не харесва, никой да спечели. Речта й снощи подчерта, че Хилъри Клинтън ще продължи да прави това, което Хилъри Клинтън иска. “Има хора в тази аудитория, с които съм имал привилегията да работя и да се възхищавам от толкова много десетилетия. Отказвате да спрете да бутате и когато се почукате, ще се върнете”, каза тя. – Не спираш да плащаш наем само защото нещата не вървят по пътя ти. Когато го прави така, гримът ли има ли значение? Не би трябвало – и според нас не е така.

Ссылка на основную публикацию
2019