Експеримент по красота: бебешки кърпички като кърпи за лице

Ако бяхте част от дискусията за премахване на очи от миналата седмица, може би сте забелязали изненадващото предложение на Rainbowgirl: че Pampers Sensitive baby wipes правят великолепни кърпи за лице. Или, по-специално, най-отличните кърпи за лице някога в историята на Вселената (и тя ги е опитала всички). Излишно е да отбележа, че съм го завел в моята врата до аптеката в First Avenue и си купих кутия.

1123 pampers wipes bd

Намерих идеята за изтриване на бебето, занимаваща се с лице, заинтригуващо по няколко причини. Едната, имам мързеливи фази, когато става въпрос за понеделник. миенето на лицето и кърпичките ме насърчават да премахна поне моя грим. Две, кърпички, предназначени специално за лицето, могат да бъдат малко скъпи и често ме разочароват, като изгарят чувствителната ми кожа или не са достатъчно влажни, за да премахнат много, или да се окажат такива, каквито трябва да мокри под кранчето измий лицето си в нормален стил тогава? Не го разбирам). Така че, ако тези работи, мислех, че вероятно бих могъл да преодолея факта, че те са предназначени за почистване на бедняци.

Присъдата: Вече използвам кърпички на лицето ми за около четири нощи и те управляват. Rainbowgirl, вие сте имали право, това наистина е най-добрият таен момент. Те са абсолютно хипоалергенни, без аромати, с перфектна влажност и на около пет долара за 64 кърпички (7 цента на кърпа), изключително благоприятни за рецесията. За сравнение, Biore и Sephora работят на около 25 цента за почистване, а Олей около 20.

Два недостатъка: Един, кутията е огромна, а не съвсем дискретна. Трябва да разбера някъде, за да го задържа, тъй като ни липсва кабинет под мивката. Засега това е на най-долния рафт на нашия санитарен възел за баня. Две, кърпичките не премахват напълно моята спирала DiorShow Blackout. Но аз организирам моето задълбочено проучване на всички средства за премахване на грим, които препоръчвате; останете настроени за резултатите, вероятно в началото на следващата седмица.

Така че, смейте се да попитам: Ще миете ли лицето си с кърпа, предназначена за скитник на бебето в скоро време? Има ли някоя от вас мамоми, които са знаели за този трик завинаги? Някой има различна алтернатива, за да ви предложи, или искате да спорите защо любимата ви марка за изтриване на лице е по-добре / да си струвате да харчите малко повече?

Ссылка на основную публикацию
2019