Бретан Сноу направи грима ми и ето какво се е случило

PHOTO: Гети изображения

Вече знаете, че Бретан Сноу има невероятен глас, благодарение на Pitch Perfect. Но знаехте ли, че също има богат опит в тентата? Предполагаме, че не! (Особено като се има предвид нейния млечен тен). Но след като е израснала в Тампа, Флорида, актрисата е била заобиколена от плажове и затъмнени летни лири през целия й живот – затова Копъртън я потупа, за да бъде лицето на новата си кампания.

Спряхме се със Сняг, за да говорим за нейните тайни, целящи слънцето, най-големите слънцезащитни продукти, съвети за грим и др. Бонус: Дори сме я прибрали демонстрира уменията й за гримиране … на лицето ми. Гледайте как тя работи в своята страхотна магия във видеото, долу. След това прочетете пълната информация за Q & A.

Червило: Разкажете ни за връзката си със слънцезащитни продукти.

Бретан сняг: Аз съм първоначално от Тампа и съм израснал на плажа. Аз също съм естествено справедлива. Странното е, че родителите ми са доста тебешир, но по някаква причина не получих тези гени. Израствах, винаги бях на плажа и използвахме “Копъртоун” – никаква шега. Майка ми направи наистина добра работа, която ме научи за слънцезащитните продукти. Тя е интелигентна, когато става дума за хидратиране на всички неща и предотвратяване на бръчки. Дори още рано като дете, си помислих: “Защо трябва да направя това? Нямам бръчки. Аз съм дете. Но майка ми беше в превантивния ум и това ми помогна. Нанасянето на слънцезащитно средство се превърна в навик, който сега използвам в ежедневието си.

Червило: Как да включите слънцезащитни продукти в сутрешната си рутина?

BS: Е, като пораснах и започнах да използвам грим, исках да използвам нещо леко под грима ми, което няма да запуши порите ми. Така че ставам сутрин, изсичам зъбите, измивам лицето си и правя цялата си рутина. Слънцезащитните продукти са първото нещо, което поставям, преди да си сложа грима. Някои имат мокро покритие, но любимата ми, Coppertone Clearly Sheer, е толкова лека, че е идеална за наслагване.

Червило: как го прилагате?

BS: Всъщност нямате нужда от толкова много. Половината от размера на никела. Малко минава дълъг път. Толкова е чисто, че можете да я поставите под вашия грим – това е нещо, което хвърлям, когато работя или бягам, което не се чувства тежко и няма да ме разбие. За тялото ми обикновено го прилагам с ръцете си, защото мислено мисля, че не е там и аз нямам доверие. Но когато сте на път да отидете в басейна или океана, е по-добре да сте в безопасност, отколкото да съжалявате и отново да използвате аерозол. Добре е да имате и двете.

Червило: Имали ли сте някога наистина лош слънцезащитен провал?

BS: Имаше толкова много пъти, когато си помислих, че съм сложил достатъчно слънцезащитен крем, но всъщност не. В резултат на това щях да получа невероятни тен линии. Разбира се, във Флорида се очакваше, но сега гледайки снимките, мисля, че прекарах цялото лято на плажа с приятелите ми като домат. Ярък нюанс на червено.

Червило: Ох! Всички сме били там. Били ли сте някога да отидете на солариуми тогава също?

BS: Преминах през период, когато бях на 19 години, когато започнах да тента с приятеля си в солариуми. Да, това всъщност беше едно нещо, което бяхме свикнали заедно. Те не бяха мой приятел. Нямах представа какво правя. ние всичко отиде в началото на 2000-те. Излишно е да казвам, че вече не ходя. Ако имам нужда от бърза поправка, получавам спрей-тен, макар че никога не ми е добра идея за моята справедлива кожа.

Червило: Така че как да останете светъл?

BS: Аз правя комбо ситуация на лосион и грим на тялото и го сложи с моя овлажняващ сутрин. Това изглежда, че работи най-добре за мен, защото лосионът за самозалъгване винаги се появява и изглежда доста луд. Затова се облегнах на някакъв грим и го измих нощем. Трябва да го правя всеки ден, но това е само част от моя живот сега.

Червило: Как изглежда вашият летен грим??

BS: Аз съм доста минимална, когато става дума за моята красота рутинни и винаги са били. Използвам L’Oréal True Match като моя фондация, Лора Мерсие като моя ковар, Майбелин Велики Лаш като моя спирала и Блясък на полза и това е всичко. Поддържам го доста просто. За устните, аз съм в мавзолеи и ми харесва малко блясък. Имам този блясък на устни от Диор, който сега наричам Перла. Тя е розова и има блясък. Не ми харесва нищо преувеличено. Неотдавна ми казаха приятели, че червеното червило през лятото е разсейващо и аз казах: “Трябва да млъкнеш, защото обичам червени устни през лятото”. Момчетата са глупави, морални за историята.

Амин, Бретан!

Плюс това, гледайте как да получите най-горещата тенденция на ноктите от 2016:

Ссылка на основную публикацию
2019