3 Сладки прически Bang: Коя трябва да избера?

Това отново е времето на годината, хора. На практика в края на лятното часово време отивам в салона, за да нахлуша бретон и да го израсна от времето, когато се изсипва пролетта. Прескочих бретон миналата година, затова съм готов да се потопя в нещо отново. Честно казано, никога не съм бил напълно доволен от моите бретончета, но съм решен да направя този път различен – с ваша помощ!

Вие момчета сте били професионалисти да помогнете на Андреа да избере предстоящия й рожден ден, така че си помислих кой по-добре да попитам от нашите лоялни читатели за моя следващ стил на бретон? Аз го стесни до най-добрите три избора ми на последните горещи, горещи, горещи стилове, които мисля, че все пак ще изглеждат добре на моя кръг / овална форма на лицето (и да получите представа за това какво ми дължина / стил на косата в момента , Натисни тук!).

Биярите на Леа Мишел щяха да бъдат супер смели за мен. Никога не съм (чета: някога!) Косата ми е била нарязана толкова кратко и това може да е риск. Ако не свърших да го харесвам, щеше да се почувства, че ще отнеме много време, за да израсне. Но ако тя изглежда просто сладка като нея, може да си струва хазарта ?:

0812 lea michele bangs bd

В миналото обикновено ходех с по-тежък взрив, който винаги се полюшваше в лицето ми. Изглежда, че един дълъг, умен и изтощен взрив като тук на Ема Бунтън може да е перфектно решение, като същевременно го държи на по-дългата страна:

0812 emma bunton bangs bd
ФОТО: Ърл / Робинсън / Splash новини

Винаги бих могъл да отида по-сигурен маршрут и да направя онези едва доловими моменти, които винаги бих могъл да намаля, ако се отегча. Есен Рейзър носи дължина, която след няколко месеца може лесно да се задържи зад ухото й – чудесно за хора, които биха могли да страдат от бретон, за съжаление:

0812 autumn reeser bangs bd

__Напишете името си за мен по-долу! Или ако знаете за други знаменитости боб, които са супер сладки, се чувстват свободни да ястие. И да ме уведомите, ако сте в една и съща лодка и автоматично мислите, че ще получите бретон, когато сезонът на есента започне да се приближава. __

Прочетете повече за повече знаменитости коса бретон идеи (за мен и ти) на Кейт Бекинсейл, Кристина Ричи и Дейзи Лоу.

Снимки: Getty, SplashNews

Ссылка на основную публикацию
2019