Трацее Еллис Росс Само поставите рекордни правац на те “црне-исх” плате

Крајем прошле недеље Холивудски репортер објавила је причу о глумицама које се боре за разлику у платама у Холивуду. У њој су тврдили (преко неименованог извора са Тиме’с Уп састанка) тај тренутак Гламур покривена звезда Трацее Еллис Росс није била задовољна преговорима за пету сезону Црно-исх и имала проблема с њеном платом у поређењу са Костар Антхони Андерсон. “Извори кажу да Еллис Росс осећа да ако она не буде доведена на Андерсонов ниво, она може одлучити да се појави у мањим епизодама како би измијенила неједнакост гостима на другој емисији.” У чланку је такође цитиран извор мреже који је рекао да ће Россове накнаде бити значајно повећане, али да њена улога и Андерсонови нису упоредиви, јер је био извршни продуцент од почетка емисије.

Ево ствари, према Россу, нико од њих ТХР додала јој је по том питању, а она каже да јој коментари приписани у првобитном чланку нису њени. Тако је ишла на Твиттер како би се обратила “разговорима и шпекулацијама”. Каже да је у четвртој сезони “успјешне емисије” била уобичајено преговарала и да “жели да се надокнади на начин који одговара мојом доприносу емисији коју волим из више разлога, укључујући прилику коју ми дозвољава бити у потпуности реализована црна жена на ТВ-у. ” Она каже да никада није било пријетњи због своје улоге у емисији.

И, наравно, као невероватна жена и глас у покрету који је она, Росс узима тренутак да разговара о већем друштвеном питању. “Након што је преговарање постало јавни разговор, било је неугодно, али сам захвалан за изливање подршке. Искрено сам захвалан што се одржавају важни разговори о борби за вриједност жена и равноправности, заоштравање разлика у платама у свакој индустрији. “

Реци им, Трејси.

Ссылка на основную публикацию
2019