Схонда Рхимес Флавлессли објашњава како је лечена после губитка 100 килограма

Схонда Рхимес је изгубио више од 100 фунти током последњих неколико година и, док је дефинитивно лепо што вас цијели труд цени, телевизијска краљица заиста не цени чињеницу да јој је показано много више поштовања и човечанства тек након тежине је отишао.

У најновијем издању њеног билтена Схондаланд, Скандал и Грејева анатомија сховруннер отворено говори о томе како су јој чисто физичке промене изазвале нагли пораст пажње од свих који су око ње. “Жене које сам једва знао запечатио и мислио сам ГУСХЕД, као да сам држао нову бебу, само да није било новог бебе, било је само ја, у хаљини, са шминком и косом, да, али … ипак сам и ја “, написао је 47-годишњак фуј. “И мушкарци? Они су причали са мном, они су ми рекли, као да је стајао и имао дугих разговора са мном о стварима. Било је узнемирујуће.”

Али, још више узнемиравајуће, према Рхимес-у, “било је да су сви ови људи изненада осећали потпуно угодно причајући са мном о мени. Рекли су ми да сам изгледао” лепо “или да су” поносни на мене “или да је то” вау, ти си тако врућа сада “или” изгледаш невероватно! “” Додала је: “Након што сам изгубила тежину, открила сам да су људи пронашли драгоцене, вредне разговора, човеку на чему би се могла чути. Чули сте ме, открио сам да су САД људи видјели мене као ЉУДИ, шта ме дођавола виделе као и раније, колико сам био невидљив за њих, колико су напорно радили како би ме избјегли? Које су ријечи користили за описивање ја? Какву су вриједност ставили на моје присуство на журци, ручку, дискусији? “

Схватила је: “Кад сам била дебела, нисам била особа за ове људе, као што сам била невидљива жена која се изненада материјализирала испред њих.” “Пуф, ту сам, танак и спреман за ћаскање”. Али, Рхимес је написао: “Бити тањир не чини вас другачијим особом, него вас чини тањи.”

Нажалост, Рхимес је у праву: Сизеизам је још увек жив и добар. Још једна успешна жена, Габури Сидибе, недавно је говорила о истој теми. “Пошто сам изгубио тежину током прошле године, људи су говорили: ‘Честитам на губитку масе!'”, Рекао је Сидибе Рафинерији29. “Само ме узнемирава, јер сам, као, немојте ми честитати на томе. Ако ћете ме честитати на губитку масе, честитајте ми сваки пут када пишем. Честитам сваки пут кад будем . ” Она је наставила: “Моје тело заправо нема никакве везе са вама, заиста вам није потребна подршка. Изгледа да је лоше постављен.”

Ссылка на основную публикацию
2019