Овај француски ледени плесач је руковао својом гардеробом погрешно на најбољи могући начин

Од свих времена за деформацију гардеробе се дешава – подељена сукња оловке, сломљена панталона, откуцано дугме на блузу – најгоре време на свету мора бити на Олимпијади. Када сте спортиста. И сви вас гледају. То је, нажалост, оно што се десило са француском плесачицом Габријелом Пападакисом, која је морала да се суочи са неочекиваним лабавим топом током своје рутине с партнером Гуиллауме Цизерон.

Инцидент је довела до тога да је током њене рутине дошло до клизања, што је наравно отишло милион људи након што се десило. Најгори део је био да су екрани на арени буквално понављани у тренутку када су се расипали успорени снимак на великим екранима, што доводи до питања ко је мислио да је то права одлука.

Очигледно је догађај започео када је Цизерон ставио руку иза Пападакијевог врату мање од 10 секунди након што је почела њихова рутина, вероватно удараћи за затварањем њене костиме у процесу. С обзиром на то да плес на леду подразумева пуно вретена, окретања и повременог подизања, ово није било идеално.

“То је била моја најгора ноћна мора на Олимпијади”, рекао је Пападакис. “То се десило у првих неколико секунди [рутине]. Рекао сам себи да немам избора; Морам наставити. “

Пар је касније признао да је квар дефинитивно утицао на остатак своје рутине, посебно зато што је било немогуће зауставити и погледати ситуацију у средини рутине.

“Када ротирате, тешко је држати хаљину кад је отворена”, рекао је Цизерон. “Било је то у нашим мислима током читавог програма. Мислим да нам је резултат погодио. “

На питање како је срушила током остатка рутине, Пападакис је одговорио да се “молила”. “То је оно што сам могао учинити”, рекла је.

Некако и искрено говорећи о њима говоре о томе како су плесачи на леду – завршили су други турнир у својој следећој трци у уторак. Они траже иза канадског духовитог Тесса Виртуе и Сцотт Моир-а.

Повезане приче:
-Ови канадски плесачи ледених плесачица били су тако секси Они су морали да га санкционишу на Олимпијади
-9 олимпијских хопефулс на својим драматичним стазама до зимских игара 2018. године
-Овај чешки сновбоардер само је сјајао злато на скијашким догађајима на позајмљеним скијама

Ссылка на основную публикацию
2019