Trump stöder Tweet till # RepealThe19th Efter att ha insett bara män kan han hjälpa honom att säkra valet

Mindre än 100 år efter att 19: e ratificeringen ratificerades, ger kvinnor rätt att rösta, uppmanar Donald Trump-anhängare att upphäva det för att hjälpa GOP-kandidaten att säkra en seger mot Hillary Clinton i presidentvalet.

Twitter hashtag började brygga efter femtio åtters redigeringschef Nate Silver tweeted-diagram på tisdagskväll som visar hur hans blogg förutser att rösten skulle bryta ner den 8 november. Otroligt, om bara män röstade, skulle Trumps tal och chans att vinna vinna mycket högre än om kvinnor också träffade omröstningarna-350 till 188 val röster.

Medan statistiken stör sin egen karaktär står de uppenbarligen inte upp för kvinnors rättigheter så mycket som de borde vara. En del Trump-supportrar tolkade uppgifterna så att kvinnor inte längre skulle få rösträtt, tweeting med hashtag # Upphävande den 19: e onsdagen.

Mina damer och herrar, vi har åkt in 1920 igen.

Se några av de offensiva, chockerande och avslöjande tweetsna (flera skickade av kvinnor), nedan:

The hashtag kommer bara dagar efter ljudfilm av Donald Trump som gör oförskämda och förkastliga kommentarer om att kvinnor läckte ut, liksom en New York Times rapportera att Trump tidigare har sexuellt övergreppat två kvinnor.

Men som ett stort avskyvärt koncept har ishtaget snabbt kaprats och brukade skicka meddelanden om stöd om feminism och visa uppror mot Trump-supportrar och deras förslag.

Ссылка на основную публикацию
2019