Melania Trump gav bara ett ovanligt tal om “positiva vanor på sociala medier”

Melania Trump, vars mans Twitter-handtag är @realDonaldTrump, sa måndagen att vuxna borde visa ett exempel för barn genom att “uppmuntra positiva vanor på sociala medier”. Återigen, det är Melania Trump, Förenta Staterna i USA, vars man, USA: s president, en gång retweeted en GIF av sig själv som slår Hillary Clinton med en golfboll.

Den första damen gjorde anmärkningarna vid Vita huset under en lunch för guvernörernas makar, enligt The Hill. “Som jag har sagt tidigare är det viktigt att som vuxna tar vi ledningen och ansvaret för att hjälpa våra barn att hantera de många problem de står inför idag,” började hon. “Det betyder att uppmuntra positiva vanor på sociala medier och teknik. Även begränsa tiden online och förstå det innehåll de utsätts för dagligen.” (Det är för närvarande oklart om Barron Trump, den första parternas 11-årige son, är tillåtet att se sin fars Twitter-flöde.)

“Jag ber er alla att gå med i dag och begå att främja värderingar som uppmuntran, vänlighet, medkänsla och respekt i våra barn” fortsatte Trump i hennes kommentarer vid lunchen. “Med dessa värden som en solid grund kommer våra barn att vara bättre rustade att hantera många av ondskorna i vår värld idag, som drogmissbruk och missbruk och negativa sociala medier.”

Bara fyra dagar före, var den första damen uppkallade av en 14 årig överlevande i Parkland, Florida, skott efter trappsteg Donald Trump Jr. tyckte om tweets som cyberbullade överlevandes familj.

“Hej @ FLOTUS du säger att ditt uppdrag som första dam är att stoppa cyberbulning, ja då tror du inte att det skulle ha varit smart att ha en konvoj med din sonson @DonaldJTrumpJr innan han tyckte om ett inlägg om en falsk konspiration teori som i sin tur satte ett mål på min rygg och skapade ett säkert utrymme för människor över hela världen för att ringa mig och min familj hemska saker som ständigt återfår oss och vårt samhälle “, skrev Lauren Hogg. Hennes bror, 17-årige David Hogg, har varit målet för konspirationsteorier och säger att han är en kris skådespelare och coachad av sin far, en pensionär FBI-agent. Trump Jr “gillade” två tweets som stöder dessa teorier, lånade dem trovärdighet. “Jag är 14, jag borde aldrig ha fått ta itu med något av det här,” skrev Hogg, “och trots att jag trodde det inte kunde bli värre har det på grund av din familj.”

First Lady har ännu inte svarat på Hoggs tweets.

Relaterad: Donald och Melania Trumps senaste Hand-Holding Incident kunde inte vara mer besvärligt

Ссылка на основную публикацию
2019