Melania Trump avslöjade bara officiellt hennes plattform och det kallas “vara bäst”

På måndag eftermiddag meddelade Melania Trump sitt första officiella initiativ som First Lady: Be Best, som kommer att fokusera på frågor som står inför barn i Amerika idag, i ett tal från White House Rose Garden..

“Det finns för många kritiska problem som barnen står inför idag. Så de tre huvudpelarna i” Be Best “kommer att omfatta välbefinnande, social mediaanvändning och opioidmissbruk”, sa Trump. “Tillsammans tror jag att vi bör sträva efter att ge barnen de verktyg de behöver för att odla sin sociala och emotionella hälsa. Vi kan och bör lära barn vikten av social och självmedvetenhet, positiv relationskunskaper och ansvarigt beslutsfattande. förstår dessa vitala färdigheter, de kommer att kunna kommunicera öppet med varandra och införa positiva känslor av ömsesidig respekt, medkänsla och självkänsla. Låt oss lära våra barn skillnaden mellan rätt och fel och uppmuntra dem att vara bäst i sin individ vägar i livet. “

Med tanke på hennes mans benägenhet för vad vissa kan kalla mobbning på sitt eget Twitter-konto, är den speciella pelaren på plattformen säkerligen att ge den största kritiken. Men First Lady visste inte bort från att ta itu med sociala medier. “Som vi alla vet kan sociala medier både positivt och negativt påverka våra barn, men alltför ofta används det på negativa sätt”, sa hon. “När barn lär sig positiva onlinebeteenden tidigt kan sociala medier användas på produktiva sätt och kan påverka positiva förändringar.” Hon säger att hon tror att “barn förtjänar varje möjlighet att njuta av sin oskuld.”

Enligt den bästa sidan på den officiella White House webbplatsen kommer den att “mästare de många framgångsrika välbefinnande program som ger barnen de verktyg och färdigheter som krävs för emotionell, social och fysisk hälsa. Kampanjen kommer också att främja etablerade organisationer, program och människor som hjälper barnen att övervinna några av de problem de möter växer upp i den moderna världen. “

Efter den första damens tal undertecknade presidenten en proklamation av stöd till Be Best och sa några ord om hans fru. “Melania har under de senaste 15 månaderna besökt sjukhus, skolor, familjer som drabbats av opioidkrisen och lidit mycket djupt. Överallt hon har gått har amerikanerna blivit rörda av hennes uppriktighet, rörd av hennes nåd och lyfts av hennes kärlek , “påpekade han. “Melania, din omsorg och medkänsla för våra nations barn – och jag måste säga det här, och jag säger dig hela tiden – inspirerar oss alla.”

US-politik-trumf INITIATIV
FOTO: SAUL LOEB / AFP / Getty Images

Ivanka Trump erbjöd också sitt stöd och grattis via tweetskrivning, “Din insats kommer att hjälpa inspirera barn och vuxna över hela Amerika att vara bäst.”

Ofta utformar First Ladies sina plattformar kring områden av personlig passion och intresse: Nancy Reagan skapade sitt “Just Say No” -program medan Laura Bush fokuserade på läskunnighet. Senast skapade Michelle Obama kampanjen “Let’s Move” för att bekämpa barndomsövervikt. Håll dig uppdaterad eftersom fler konkreta planer samlas kring First Ladys initiativ.

Ссылка на основную публикацию
2019