Här är anledningen till att en grupp tjejer som bär leggings inte var tillåtna att styra en United Airlines Flight

Internet var upprört lördag eftermiddag när Twitter-användaren och aktivisten Shannon Watts lade upp en serie tweets som beskriver en scen på Denver International Airport, där hon säger att hon bevittnade att en kvinnlig United Airlines-grindagent vägrar att låta tre tjejer ha på sig beklädnadsbrädor om de inte ändrats eller lägg på kläder över dem. (Som många av oss är medvetna är leggings ganska snyggaste klädesstycket att resa in.) För att göra särdragen värre, fick deras far, som hade på sig shorts, komma på flyg. Hon ringde ut flygbolaget för att “polisera kläder” av kvinnor och sexualisera barn, och flera försäljningsställen sprang med en liknande berättelse när berättelsen först bröt.

United Airlines svarade med en tweet som citerade sitt transportavtal: “United ska ha rätt att vägra passagerare som inte är ordentligt klädda via vårt transportavtal …. Detta överlämnas till agenterna.” Det ledde några att fråga, “Leggings felaktig?” Och ja, det skulle vara fruktansvärt: En betalande passagerare kan inte gå ombord på ett flyg eftersom de bär leggings? Definitivt något att bli arg på.

Men som det visar sig är det inte att United Airlines bestämde att leggings var olämpliga kläder för att betala kunder att bära. I stället flyttade familjen under arbetstagarens förmån för en flygförmån, som går hand i hand med att kräva Allt Passagerare gör det för att följa en ganska strikt klädkod.

Här är Watts tweets:

Och United Airlines första svar.

Twitter hoppade naturligtvis på detta. Kort efter klargjorde United att passagerarna i fråga passerade resenärer, som flyger på standbybasis. Det är inte ovanligt för flygbolagen att kräva passagerare som reser under en flygförmån för att följa en klädkod. Om du reser med artighet av företaget är flygbolagens uppfattning att du också representerar den.

De följde upp det med den här tweeten:

En United Airlines-talesman, Jonathan Guerin, bekräftade till Washington Post att familjen reser med flygbolagets anställningspass och lagt till att yogabyxor och leggings är helt OK för betalande kunder. “Pass ryttare anses vara representanter för United, och det sträcker sig till klädkodskraven.”

“Våra vanliga passagerare kommer inte att nekas ombordstigning eftersom de har på sig leggings eller yogabyxor, säger Guerin.” Men när vi flyger som passagerare måste vi passera resenärer att följa regler, och det är en av de reglerna. var inte förenlig med klädspolitiken med förmånen. ” Washington Post noterade också att han sa att tjejerna var medvetna om den interna regeln.

Guerin tillade att de inte kommer att göra sina interna policies offentligt vid denna tidpunkt, men flyzed.com, som beskriver interna policyer som omfattar incheckning, bagage och klädkod för passagerare som flyger på anställda passerar för ett antal flygbolag, har vad Det står att United Airline’s klädkod för flygförmåner på deras hemsida. Det förbjuder specifikt “formfitting Lycra / spandex toppar, byxor och klänningar” för alla kön (och, väl ålder). Det tillåter shorts för alla kön och åldrar så länge de inte träffar mer än tre tum över knäet “när de står i stående position”.

Vi vet inte om spandex inte är tillåtet eftersom det klämmar för nära huden eller om United Airlines inte vill att anställda ska gå direkt från gymmet för att fånga ett flyg – vi har kommit ut för kommentarer och kommer att uppdatera det här inlägget följaktligen-men reglerna är ganska tydligt.

Om barn som flyger under arbetskortet bör förväntas följa sin klädkod och huruvida flygbolagen borde ha en klädkod alls för den här arbetstagaren, och om vi verkligen vill ha det i köket, så är det faktum att klädkoderna finns i allmänhet -Alla alla andra debatter för andra tider. Men hej, vi har åtminstone klarhet i denna händelse.

Relaterade berättelser:
-College Women i Indien protesterar över Sexist Campus Klädkoder och utegångsförbud
-Denna londonmottagare skickades hem för att inte ha höga klackar
-Skolklädselskoder bör inte låta pojkar diktera vilka tjejer som kan bära: Daily Show är Hilarious Takedown

Ссылка на основную публикацию
2019